10 Δεκ 2017

Λαχτάρησαν τα Αλβανά – Εφοδος των «Τζιχαντιστών της Ηπείρου» στη Μεθόριο ! (Απίστευτες εικόνες )

Μπορεί αν τους δεις να τους μπερδέψεις ,αλλά όμως αν τους καλοκοιτάξεις θα πιστέψεις που ίσως να ήρθαν από αλλού, όπως και οι ..
Αλβανοί που λαχτάρησαν μόλις τους αντίκρισαν …Στη θέα τους πάγωσαν ,γιατί αυτοί εδώ είναι οι «Τζιχαντιστές της Ηπείρου» που παλάβωσαν ακόμη και τον Αρχηγό του ΓΕΣ!
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8η Μ/Π ΤΑΞ «VIII MΠ – ΗΠΕΙΡΟΥ»), όπου παρακολούθησε άσκηση που εκτέλεσε το Τάγμα Εθνοφυλακής Καλπακίου.

Διαπιστώθηκε η άριστη προετοιμασία, οργάνωση και εκτέλεση της άσκησης, η εξαιρετική πειθαρχία και το υψηλό ηθικό των Εθνοφυλάκων και των Εφέδρων που ασκήθηκαν.
Για ακόμη μία φορά, αποδείχθηκε η τεράστια δυναμική του θεσμού της Εθνοφυλακής και της Εφεδρείας, αλλά και το εξαιρετικά ποιοτικό προσωπικό που τις στελεχώνει, καθώς 130 Εθνοφύλακες και Έφεδροι εκτέλεσαν υποδειγματικά. Μία πολύ υψηλών απαιτήσεων άσκηση.
Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα….Ε ρε και να πάρουν στο Κυνήγι τα Αλβανά !

Εντυπωσιάστηκε ακόμη και ο Α/ΓΕΣ απο το Παράστημα αλλά και την μετατροπή των Αγροτικών Οχηματάτων σε Πολεμικά
Ενας ακόμη «Τζιχαντιστής «αλλά που πιστεύει στο Χριστό και με το Αγιο Γεώργιο στο μπράτσο να τον Προστατεύει!
Εκκολαπτόμενος Εθνοφύλακας …Στα χνάρια του Πατέρα του και αυτός
veteranos.gr