7 Δεκ 2017

ΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!MΕΓΑΛΟΣ μαγκας ο προεδρος κος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ τα ειπε στον ΕΡΝΤΟΓΑΝ ....εξω απο τα δοντια και σταρατα.

Κύριε Πρόεδε σας καλοσωρίζω στην Αθήνα μετά την επίσκεψη του Τζελαλ΄Μπαγιάρ το 1952., είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην προσφώνησή του.

Χαρακτήρισε ιστορική την επίσκεψη και αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας χαρακτηρίζοντάς την σημαντική. Είμαστε εδώ εμείς οι Έλληνες για να σφίξουμε το χέρι και να φτιάξουμε γέφυρες φιλίας και είμαστε το παράθυρο της Τουρκίας στην ΕΕ.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέδωσε μαθήματα διεθνούς δικαίου στον Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος με συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ζήτησε αναθεωρηση της Συνθήκης της Λωζάννης. «Η Συνθήκη της Λωζάννης δεν χρειάζεται αναθεώρηση ούτε επικαιροποίηση. Η μειονότητα στην Θράκη είναι θρησκευτική», είπε ο κ. Παυλόπουλος.
Είναι ανάγκη είπε και για τις σχέσεις μας να υπάρξει η εφαρμογή της συνθήκης της ΕΕ για τι θέμα των προσφύγων, είπε ο κ. Παυλόπουλος. Ετσι θα αποδείξουμε ότι και τα δυο κράτη μας θα αποδείξουν τα ιδεώδη του ανθρωπισμού και της δικαιοσύνης που τα διαπνέουν. Βασική αξία είναι ο ανθρωπισμός και η δικαιοσύνη, είπε.
Θέλουμε όλοι η επίσκεψή σας να μείνει ιστορική, είπε ο κ. Παυλόπουλος. Οποια διαφορά κι αν έχουμε μεταξύ μας μπορεί να λυθεί με βάση το διεθνές δίκαιο και ειρηνικά. Ηθελα να σας πω ότι φρόντισα να σας πω με ποιους όρους θέλουμε να κάνουμε τις σχέσεις μας καλύτερες γιατί πρώτο χαρακτηριστικό κάθε φιλίας είναι η ειλικρίνεια. Σας θυμίζω ΄ότι είναι κοινό ρητό ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε μια καλή φιλία.