18 Ιαν 2018

Μελισσανίδης σε Βράνιες: «Εγώ είμαι αυτός που άνοιξα τα τρελάδικα»..θα σε εχω 1,5 χρονο στην εξεδρα...ΔΕΝ μασαει ο ΤΙΓΡΗΣ

Το «σήριαλ Βράνιες» στην ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς μπορεί χθες το βράδυ να διέρρευσε από την ομάδα πως το θέμα με τον Βόσνιο θεωρείται λήξαν,
καθώς ο παίκτης αναμένεται σήμερα να επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο τα επόμενα «επεισόδια» θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του παίκτη στην Ένωση.
Ο Βόσνιος άσος πήρε, άλλωστε, ξεκάθαρο «μήνυμα» χθες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι πλέον «ξεκινάει από την αρχή», πως «δεν έχει τίποτα εξασφαλισμένο» και ότι «αν δεν δείξει έμπρακτα και στο γήπεδο αλλαγή στάσης, μπορεί να είναι 1,5 χρόνο στην εξέδρα». Και όσοι γνωρίζουν καλά το αφεντικό της ΑΕΚ, θεωρούν ότι δεν είναι απίθανο αυτή να είναι η «τιμωρία» του Βόσνιου, αν και εφόσον, φυσικά, δε… συμμορφωθεί.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, άλλωστε, συζήτησε χθες με τον παίκτη και προσπάθησε να τον επαναφέρει στην… τάξη, ενώ σήμερα το ίδιο θα κάνει και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει λεπτομερή ενημέρωση για το τι συνέβη με την «παρέμβαση» του Τίγρη.
Είναι προφανές από την όλη ιστορία ότι Βράνιες έπαιξε και έχασε. Δε χειρίστηκε καλά την υπόθεση, «θόλωσε» από τη μεγάλη πρόταση της Άντερλεχτ και λογάριασε χωρίς τον... ξενοδόχο, δηλαδή τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως πολύ εύστοχα σχολίασε το sportdog.gr, πριν τις χθεσινές δραματικές εξελίξεις με την αδικαιολόγητη απουσία του παίκτη από την προπόνηση.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, λοιπόν, ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση του παίκτη που γενικά έχει απρόβλεπτο χαρακτήρα. Πάντως, εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα τραβήξει κι άλλο το σχοινί, κάτι που φαίνεται και από τις σημερινές δηλώσεις του μάνατζέρ του, ο οποίος τα… γύρισε και έδειξε υποχωρητική διάθεση.
sportdog.gr