20 Ιαν 2018

Πάνω από 300.000 Ελληνες στο αυριανό συλλαλητήριο

Πάνω από 300.000 πολίτες θα συμμετάσχουν αύριο στη μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση των τελευταίων 20 ετών,
στο μέγα συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης κατά της υπεξαίρεσης του ονόματος "Μακεδονία" από τους Σλάβους και Αλβανούς των Σκοπίων αύριο στις 14.00 στην πλατεία Αριστοτέλους.
Από όλη την Ελλάδα ξεκινούν ΙΧ, φορτηγά και λεωφορεία για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση υπεράσπισης της ελληνικής ιστορίας και να αποτελέσουν για άλλη μια φορά ανάχωμα στα αλυτρωτικά σχέδια και την προσπάθεια των κύκλων που προσπαθούν για άλλη μια φορά, να βρουν έξοδο στην θάλασσα του Αιγαίου, όπως προσπάθησαν το 1913 και το 1946-1949 και απέτυχαν και τις δύο φορές.
Τα δρομολόγια του ΟΣΕ από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη είναι γεμάτα, ενώ ακόμα και από την Πελοπόννησο, αναχωρούν ολόκληρες οικογένειες για να στηρίξουν τους Μακεδόνες και να βροντοφωνάξουν : "Η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική".
Χιλιάδες Ελληνες εν ενεργεία αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ και των τριών Κλάδων θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο και οι υπηρεσίες διευκολύνουν όσους θέλουν να πάνε στην εκδήλωση.
Φυσικά οι Ενώσεις Αποστράτων για άλλη μια φορά συμμετέχουν όχι απλώς ενεργά, αλλά και οργανωτικά στην όλη προσπάθεια.
Επίσης χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται με πολιτικά εκεί από όλη την Μακεδονία, ενώ η αστυνομική δύναμη για την φρούρησή της θα είναι ελάχιστη: Οι Ελληνες πατριώτες πάντα διακρίνονταν για την νομιμοφροσύνη τους και ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξαν επεισόδια σε ανάλογες εκδηλώσεις.
Στο πολιτικό επίπεδο, όα δείχνουν ότι έχει "βαλτώσει" η προσπάθεια, βασικά των ΗΠΑ και της Γερμανίας να λυθεί "άρον-άρον" το Σκοπιανό με τις απίστευτες προσπάθειες του Μάθιου Νίμιτς να προτείνει όχι μία, αλλά... πέντε (!) ονομασίες με τον όρο "Μακεδονία" στο κρατίδιο.
Η χθεσινή δήλωση του Σκοπιανού ΥΠΕΞ, από την μία ότι "Ημασταν και θα είμαστε Μακεδόνες" (το θράσος των Σκοπιανών για άλλη μία φορά κτυπά "κόκκινο") και η αναγνώριση από τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα ότι "Δεν είναι μόνο το όνομα το θέμα αλλά υπάρχουν και τα προαπαιτούμενα" εννοώντας ότι θα πρέπει να δεχθούν να αλλάξουν το Σύνταγμα και το σύνολο των στοιχείων της αλυτρωτικής προπαγάνδας. Κάτι που δεν έχει θιγεί καν.
Ολα δείχνουν κατάρρευση των συνομιλιών. Αλλά η μεγάλη συγκέντρωση αύριο στην Θεσσαλονίκη θα είναι η καλύτερη απάντησα απειλή κατά του Ελληνισμού.