21 Ιαν 2018

Δένδιας: Τα συλλαλητήρια δεν βοήθησαν στην προώθηση των εθνικών θεμάτων..ο υπαλληλος ποιους εξυπηρετει???

ΕΝΑΣ ακομη πολιτικος ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ηρθε να μας πει την γνωμη του...ΕΜΕΙΣ οι αγνοι ΕΛΛΗΝΕΣ πρεπει να του δωσουμε την απαντηση μας στις επομενες ΕΚΛΟΓΕς ....ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ!!!

ΜΠΟΡΕΙ να μας πει ο κυριος αυτος οταν τα κρατη και οι λαοι δεν αγωνιστηκαν η δεν παλεψαν ΕΧΑΣΑΝ η ΚΕΡΔΙΣΑΝ..
Στο πολεμο αυτο το παλληκαρι θα κρυβεται ,θα παει στο εξωτερικο η θα συμμαχησει με τον εχθρο????
«Η ιστορική εμπειρία έχει αποδείξει ότι τα συλλαλητήρια δεν βοήθησαν τελικά στην ..προώθηση των εθνικών θεμάτων κατά επωφελή τρόπο», τόνισε ο Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του. «Αναγνωρίζω, βεβαίως, ότι πράγματι αποτελούσαν έκφραση της διαμαρτυρίας της κοινής γνώμης για τον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας και ότι για τους περισσότερους συμμετέχοντες τα κίνητρα ήταν αγνά. Από εκεί και πέρα, όποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να συμμετάσχει ως άτομο, έχει το δικαίωμα να το πράξει», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μέσω της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», που κυκλοφορεί αύριο.
Παράλληλα, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επισήμανε ότι η εθνική γραμμή που χάραξε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι δεν έχει αλλάξει.
Όσον αφορά στην αύξηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ο κ. Δένδιας σημειώνει: «Σε όσα τεχνάσματα κι αν καταφύγει η κυβέρνηση, ακόμη και μέσω “μεταγραφών”, δύσκολα θα αποφύγει το πικρό ποτήρι της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες».
Ολόκληρη η συνέντευξη στη «Νέα Σελίδα» της Κυριακής