20 Ιαν 2018

Ντόρα Μπακογιάννη: «Από σήμερα βουλευτής της Ν.Δ. στα Χανιά θα είμαι εγώ»

Από σήμερα η Νέα Δημοκρατία έχει «βουλευτή» στα Χανιά και τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η Ντόρα Μπακογιάννη.
Το παραπάνω έκανε γνωστό, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, η βουλευτής και πρώην υπουργός κα Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως, «ανακοίνωσα στα μέλη της ΝΟΔΕ πως από σήμερα τα Χανιά, έχουν βουλευτή αντιπολίτευσης που θα είμαι εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη αυτή και την δουλειά του βουλευτή Χανίων, θα την κάνω προσωπικά και θα κάνω κάθε προσπάθεια για την φέρω εις πέρας.»

«Δεν θα ανεχτώ πισώπλατα μαχαιρώματα»

Η κα Μπακογιάννη μιλώντας στα στελέχη της ΝΟΔΕ, με τα οποία συναντήθηκε νωρίτερα, έστειλε σαφές μήνυμα, πως δεν θα ανεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ συναγωνιστών, τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως βασικό στόχος όλων των συναγωνιστών θα πρέπει να είναι, ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, να είναι για μια ακόμη φορά Κρητικός, να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η κα Μπακογιάννη κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου είπε μεταξύ άλλων πως η Ν.Δ. κηρύσσει πανστρατιά, για να πετύχει το στόχο που είναι να είναι η επόμενη κυβέρνηση, σημειώνοντας πως η πόρτα του κόμματος είναι ανοιχτή. 
Η Βουλευτής της Ν.Δ άσκησε εφ’ όλης της ύλης κριτική στην κυβέρνηση, αναφερόμενη στην πολιτική της για το Σκοπιανό, σημειώνοντας πως αν έχει η κυβέρνηση μια ελπίδα να πετύχει στη διαπραγμάτευση αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των κυβερνήσεων της Ν.Δ.

«Δεν ξέρουμε αν θα γίνουν εκλογές»

Σε ερώτηση για το να διανύουμε προεκλογική περίοδο η κα Ντόρα Μπακογιάννη, είπε πως η ΝΔ εντατικοποιεί την προσπάθεια της, σημειώνοντας πως «δεν ξέρουμε αν θα γίνουν εκλογές. Στόχος μας δεν είναι μόνο να καταψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ,αν και είμαστε σίγουροι πως θα καταψηφιστεί, αλλά θέλουμε να ενημερώσουμε τους Έλληνες πολίτες για το τι θα κάνουμε εμείς. Το δύσκολο είναι το τι θα πεις εσύ και το όποιο θα πρέπει κατά κεραία να υλοποιήσεις.»