8 Ιαν 2018

Χάος στη Νέα Υόρκη λόγω πολικού ψύχους...



Πλημμύρισε το JFK (Φωτό)...

Ενώπιον ενός ιδιαίτερου θεάματος βρέθηκαν πολίτες και επιβάτες στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, όπου λόγω των πολικών θερμοκρασιών προκαλούνται βλάβες σε...


μηχανήματα και καθυστερούν πτήσεις, όπως ανέφερε επίσημα η η Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο.
 
Συγκεκριμένα, την Κυριακή πλημμύρισε τμήμα του τερματικού σταθμού του 4 του αεροδρομίου, αφού έσπασαν οι σωληνώσεις ύδρευσης, όπως έγινε γνωστό από το αεροδρόμιο.  

 
Στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνονται όγκοι νερού να πέφτουν από την οροφή σε αίθουσα παραλαβής αποσκευών, ενώ εκατοντάδες βαλίτσες έχουν απομακρυνθεί.
 
«Το ύψος του νερού έφθανε τα 8 εκατοστά στο δυτικό τμήμα του τερματικού σταθμού 4» διευκρίνιζε η Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, ενώ σε ανάρτηση στο Twitter η διεύθυνση του JFK ζητούσε από τους επιβάτες που φεύγουν από Νέα Υόρκη να επιβεβαιώνουν μέσω των εταιρειών τους ότι οι πτήσεις τους θα εκτελεστούν κανονικά προτού μεταβούν στο αεροδρόμιο...

enikos.gr