20 Ιαν 2018

Ετοιμάζεται για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης....

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκμεταλλεύτηκε τις καιρικές συνθήκες και πήγε για σκι στα Τρίκαλα Κορινθίας το Σάββατο. Την ώρα που εντείνονται οι διαβουλεύσεις για λύση στο ζήτημα της ονομασίας της  ΠΓΔΜ  (σ.σ μετά θα διαμαρτύρεται ότι η κυβέρνηση δεν το ενημερώνει για το μείζων θέμα) , ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να πάρει τα βουνά...και να ετοιμαστεί προφανώς για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, για το αγώνισμα του Σκι.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το korinthostv.gr εκεί συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ρεθίου και πρώην δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βασίλειο Κλώνη, με τον οποίο έβγαλε και τη συγκεκριμένη φωτογραφία. 
Την ίδια ώρα μιλώντας σε τοπική κομματική συνεδρίαση στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την διαπραγμάτευση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων υποστήριξε ότι υπάρχει σήμερα δυνατότητα λύσης του θέματος εξαιτίας της στάσης που είχε κρατήσει η κυβέρνηση της ΝΔ τότε και «της επιτυχίας μας στο Βουκουρέστι».
Μάλλον και τότε θα είχαν πάει όλοι μαζί για Σκι...
koutipandoras