16 Ιαν 2018

ΧΑΜΟΣ στον ΣΚΑΪ: Δεν άντεξε ο Αλαφούζος το απόγευμα και βγήκε από το γραφείο του

Τους εργαζόμενους του ομίλου ΣΚΑΪ ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης Γιάννης Αλαφούζος μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν μέσα στο Σαββατούριακο και έκαναν λόγο για εξαγορά του καναλιού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη .

Ακολούθησαν διαρροές που ανέφεραν πως ο Γιάννης Αλαφούζος όχι μόνο δεν φεύγει από τον ΣΚΑΪ αλλά είναι αποφασισμένος να ενισχύσει κι άλλο το κανάλι.
Φαίνεται πως αυτά δεν αρκούσαν και επιστρατευτηκε ο ίδιος ο Αλαφούζος για να διαψεύσει τις φήμες περί εξαγοράς του ΣΚΑΪ από τον Μαρινάκη. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του ομίλου σε ενημέρωση που έκανε στις 16:00 το απόγευμα στους εργαζομένους του καναλιού (σιγά μην έβγαζε επίσημη ανακοίνωση) ανέφερε ότι ο ΣΚΑΪ δεν πωλείται και δεν μετακομίζει. «Δεν έχει γίνει καμία πώληση. Δεν ισχύουν αυτές οι φήμες, δεν πουλιόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος, λέγοντας ότι η όλη συζήτηση έχει προκληθεί από τους ανταγωνιστές που βλέπουν το κανάλι πρώτο στις μετρήσεις. Επίσης ανέφερε ότι βλέπει και πολιτικό δάχτυλο πίσω από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.
Κατά την ενημέρωση υπήρξε και (στημένη κατά πολλούς) ερώτηση του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με το αν τα οικονομικά του ομίλου πάνε καλά, με τον Αλαφούζο να απαντάει «Πάνε πολύ καλά!» και να συμπληρώνει ότι  το κανάλι θα επεκταθεί χωροταξικά και προς τούτο αναζητείται κοντινό κτίριο στην περιοχή του Φαλήρου.