25 Ιαν 2018

ΓΕΛΑΝΕ και τα τσιμεντα με τ α «Fake news» του ΒΑΞΕΒΑΝΗ!!!

Ανεβάζει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, πηγές της οποίας βάζουν στο στόχαστρό τους το «μηχανισμό προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.


«Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση στα social media της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN Greece, η μηχανή των υπογείων του Μαξίμου πήρε εμπρός. Αφορμή τα παρατεταγμένα βιβλία στον χώρο που δόθηκε η συνέντευξη. Συντονισμένα, γνωστά τρολς του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοαποκαλούμενοι "έγκριτοι", "αποκαλυπτικοί" και "μαχητικοί" δημοσιογράφοι, άρχισαν να τρολάρουν τον τρόπο που ήταν τοποθετημένα τα βιβλία στο φόντο του πλάνου» ανέφεραν πηγές από την Πειραιώς.

«Προφανώς οι ογκόλιθοι της ερευνητικής δημοσιογραφίας, όχι μόνο δεν παρακολούθησαν τη συνέντευξη, αλλά ούτε καν μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν ότι δεν δόθηκε στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά στο γνωστό βιβλιοπωλείο-καφέ Free Thinking Zone, στο κέντρο της Αθήνας. Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη μεγάλη "αποκάλυψή" τους και ανυπομονούμε να ακούσουμε τον κ. Νίκο Παππά στην επικείμενη ομιλία του στο LSE με θέμα τα fake news», επεσήμαναν "γαλάζιες” πηγές, παραθέτοντας σχετικά tweets.