10 Ιαν 2018

H πεζοναύτης που έγινε μοντέλο και κάνει το γύρο του διαδικτύου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μια πρώην πεζοναύτης που έγινε μοντέλο αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν είνα λίγοι οι άνδρες που της έχουν προτείνει να την πληρώσουν για ...“ ιδιωτικές φωτογραφίες”
Εδω ταιριαζει αυτο που λεει ο λαος ..Σκισε με ναυτη να αλλαξω ραφτη.
Οι φωτογραφίες της Σάνον Ίρκε ( Shannon Ihrke), 29 ετών από τη Μινεσότα,
κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ειδικά οι τελευταίες φωτογραφίες τις με το μπικίνι.

Η πανέμορφη ξανθιά κατετάγη στο στρατό στα 19 της χρόνια και υπηρέτησε για 4 χρόνια. Έκτοτε εργάζεται ως μοντέλο. Η πρώην πεζοναύτης αποκάλυψε ότι αρκετοί άνδρες της προσέφεραν χρήματα για “ιδιωτικές φωτογραφίες” ενώ κάποιοι της ζήτησαν ακόμα και σε...γάμο αφού είδαν τις πικάντικες φωτογραφίες της, αναφέρει η dailymail.co.uk.

Η πολιτική της είναι να αποφεύγει τέτοιου είδους προτάσεις. Σημειώνεται ότι η πρώην πεζοναύτης τόνισε ότι στην αρχή της θητείας, ένιωθε ότι έπρεπε να αποδείξει στον εαυτό της ότι μπορεί να τα καταφέρει στο χώρο, διότι κάποιοι άνθρωποι πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τους σκληροτράχηλους στρατιωτικούς.

Όπως λέει η ίδια τώρα αυτό που επιθυμεί είναι να δείξει στους άλλους ότι δεν πρέπει να αφήνουν τη γνώμη κανενός να τους καθορίζει. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση της είναι όταν λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους που την βλέπουν ως “έμπνευση”. “Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι μπορούν να γίνουν αυτές που θέλουν να είναι αν επιθυμούν να δουλέψουν σκληρά”, δήλωσε. 

Το μοντέλο που δούλεψε στο τμήμα διαχείρισης των Ειδικών Δυνάμεων κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα συλλογή με φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μεταξύ άλλων και με εσώρουχα, τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.


Βίντεο: Από τη φωτογράφιση της για εσώρουχα