10 Φεβ 2018

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τους Αντετοκούνμπο...


...εξιστορεί πώς κατάφερε το «θαύμα...

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του μπάσκετ στις ΗΠΑ, το All Star Game 2018. Σε αυτήν, για ακόμη μια φορά και όντας μάλιστα δεύτερος σε προτιμήσεις στη...


σχετική ψηφοφορία, πίσω από τον «Βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς, θα δώσει το παρών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 
Ο Έλληνας φόργουορντ, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και βελτιώνεται συνεχώς, έτοιμος να γράψει ιστορία, όπως πολλοί περιμένουν. Όμως, η τύχη του 23χρονου αστέρα ίσως να ήταν πολύ διαφορετική, εάν στον δρόμο του δεν είχε βρεθεί ο Σπύρος Βελλινιάτης.

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε τόσο τον Γιάννη όσο και τον Θανάση, αυτός που με την προσωπική του… τρέλα έτρεξε το πρότζεκτ Αντετοκούνμπο, μίλησε στο newsbeast.gr τόσο για το μεγάλο «θαύμα» που πέτυχε, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φτάσει ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Μιλγουόκι Μπακς το potential του, τον τρόπο που «έψησε» την οικογένειά του να τον αφήσει να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μπάσκετ, αλλά και για το εάν διατηρούν επαφές.

Επίσης, απάντησε στο τι έκανε να ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με παιδιά μεταναστών, με τι ασχολείται αυτήν τη στιγμή και εάν μπορεί να βγάλει… νέους Αντετοκούνμπο, ενώ έστειλε και το μήνυμά του σε αυτούς που δεν αντέχουν να βλέπουν έναν μαύρο αθλητή με τα γαλανόλευκα.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα εδώ

newsbeast.gr