5 Φεβ 2018

ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

georgiadis-voridis-zervoudakis.jpgΟι πατριδοκάπηλοι του ΛΑ.Ο.Σ και του Σαμαρά, που έλεγαν προδότη τον Καραμανλή φωτογραφίζονται με φόντο το ηρωϊκό Βέτο, στο Σύνταγμα…
Γεωργιάδης, Βορίδης, Ζερβουδάκης, τα πολιτικά φυντάνια που ανέδειξε το μόρφωμα του Καρατζαφέρη, κυρίως με τη μέθοδο των τηλεπωλήσεων.
Οι δύο πρώτοι τσίριζαν από τα έδρανα της Βουλής και αποκαλούσαν τον Κώστα Καραμανλή προδότη όταν έβαζε το Βέτο στο Βουκουρέστι, ο τρίτος σε κάποιο καφενείο κοπάναγε τα τραπέζια όπως κάνει στην τηλεόραση πουλώντας τα κινητά του και «πουλούσε» εκατό κιλά μαγκιάς και είκοσι τόνους εθνικοπατριωτισμού.
Ας είναι καλά ο Αντώνης Σαμαράς που τους έβαλε όλους μαζί πακέτο στη ΝΔ. Αντώνης Σαμαράς, ο άλλος πολιτικός τυχοδιώκτης που έριξε τον Μητσοτάκη το 1993 για τα τηλεπικοινωνιακά συμφέροντα και έκανε καριέρα πουλώντας και αυτός το παραμύθι της «Μακεδονίας».
samaras-polan-4ever
Όμως ήρθαν αδιάψευστα ντοκουμέντα που φανερώνουν πως ο παντοτινός αρχηγός της πολιτικής άνοιξης υπόγεια και φανερά συναινούσε στην προδοτική σύνθετη ονομασία των Σκοπίων είτε ο ίδιος είτε στελέχη της κυβέρνησής του. (π.χ. Βενιζέλος). Και όλα αυτά φυσικά για την καρέκλα και την εξουσία. Ο Αντώνης είναι πατριώτης λένε ακόμη και σήμερα οι ζαλισμένοι Πολανίτες. Αυτή είναι η γιαλαντζί ταυτότητα του Σαμαρά που είπε και αυτός να ξαραχνιάσει. Για αυτό και έφερε στο συλλαλητήριο μερικούς κλακαδόρους να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Αντώνης Σαμαράς», το σύνθημα δηλαδή της πτώσης της ΝΔ το 1993… Τότε που άνοιξε η πύλη της κολάσεως του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του χρηματιστηρίου, των Ιμίων, των σκανδάλων. Αυτοί οι κλακαδόροι, αυτό ονειρεύτηκαν πάλι στο Σύνταγμα. Πόσο φαιδρό και γελοίο.
samaras-syntagma.jpg
Και τώρα τι έγινε; Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου είδαν αυτοί οι γιαλαντζί πατριώτες πως η δύναμη του λαού είναι συγκλονιστική, είπαν να ξεμυτίσουν από τα λαγούμια του καιροσκοπισμού τους και να το παίξουν λίγο Ελληναράδες.
Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο, να σπάσει το εμπάργκο των τηλεπωλήσεων που είχε υποσχεθεί στον Μητσοτάκη και να μπει στον πειρασμό για την χιλιοστή κωλοτούμπα πουλώντας βιβλία για την Μακεδονία…
georgiadis-patridokaphlos2
Γιατί, πριν από αυτό, είχαν συνταχθεί όλοι (ΛΑ.Ο.Σ και ΠΟ.ΛΑΝ) σαν τα αρνάκια πίσω από τη σύνθετη ονομασία που πουλούσε η οικογένεια Μητσοτάκη. Δεν μάσησαν, ούτε όταν άκουσαν τον πατριώτη Κώστα Καραμανλή να δηλώνει πως δεν υπάρχει «Μακεδονικό έθνος». Όταν όμως είδαν τον κόσμο να πλημμυρίζει τη Θεσσαλονίκη, τρόμαξαν.
Η συνέχεια γνωστή. Τσίπρας και Μητσοτάκης χάθηκαν στη μετάφραση και στην προπαγάνδα. Προσπάθησαν να κερδίσουν ο ένας με ψέμματα και ο άλλος με υπέρμετρο ζήλο από κάτι που δεν τους ανήκει.
Το συλλαλητήριο ανήκει μόνο στους Έλληνες που αναγνώρισαν πως το Βέτο του Κώστα Καραμανλή ήταν η κορυφαία πολιτική πράξη (και τελευταία εθνικά πατριωτική της χώρας) που ξεκαθάρισε στις ξένες δυνάμεις πως η Ελλάδα μπορεί να αντισταθεί.
karamanlis-meimarakis-diethni
Μετά; Μετά ήρθε ο Γιωργάκης.
Και μετά ο Μητσοτάκης… που την ημέρα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης έκανε σκι.
mitsotakis_ski_korinhos
Τι δεν καταλαβαίνεις;

Υ.Γ.Δεν ξεχνώ, την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com