10 Φεβ 2018

Οι ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ειχαν μαθει στο τζαμπα και Η «Τηλέτυπος» Κατέθεσε Στο ΣτΕ Αίτηση Ακύρωσης Του Διαγωνισμού Για Τις Τηλεοπτικές Άδειες

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι κατέθεσε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, εξέδωσε η Τηλέτυπος Α.Ε.
Η αίτησή της θα εκδικαστεί στις 2 Μαρτίου στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι έχει καταθέσει αίτηση ακύρωσης απευθυνόμενη στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Η αίτηση αυτή στρέφεται κατά της απόφασης του Ε.Σ.Ρ. να εφαρμόσει τον ν. 4339/2015 για την διαγωνιστική διαδικασία χορήγησης επτά τηλεοπτικών αδειών, της απόφασης του Υπουργού Ψ.Π.Τ.Ε. με αριθμό 1830/2017 (που αφορά τον καθορισμό του αριθμού των δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών) και της κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Ψ.Π.Τ.Ε. με αριθμό 2178/2017 (που αφορά τον καθορισμό της τιμής εκκίνησης των επτά δημοπρατούμενων αδειών).
Με την αίτηση της η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ζητά την ακύρωση των ως άνω αποφάσεων και της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Προσδιορίστηκε ως ημερομηνία συζήτησης της αιτήσεως ακυρώσεως η 02/03/2018, ημερομηνία στην οποία θα συζητηθούν και οι σχετικές αιτήσεις ακυρώσεως και των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.
Περαιτέρω, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. έστειλε σήμερα, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Ε.Σ.Ρ., εκτενή επιστολή αναφορικά με τις προβλέψεις του ν. 4339/2015 για το ενδεχόμενο δυνατότητας διακοπής της λειτουργίας ενός τηλεοπτικού σταθμού που δεν συμμετείχε στην διαγωνιστική διαδικασία μετά την 28/02/2018. Τέλος ενημέρωσε το Ε.Σ.Ρ. για την άσκηση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας της αιτήσεως ακυρώσεως κατά του ν. 4339/2015 και των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων».