8 Φεβ 2018

ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΥΡΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

Κίνηση ματ από Αδωνι, άνοιξέ το σπίτι του!
Ο προστατευόμενος μάρτυρας στην κατάθεση του υποστηρίζει ότι ο Φρουζής της Novartis...
έδωσε μεγάλο χρηματικό ποσό μέσω συνεργάτιδος του στον Άδωνη Γεωργιάδη για να ανακαινίσει το σπίτι του.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε να γίνει αυτοψία στο σπίτι του από την κάμερα του STAR για να διαπιστωθεί αν όντως έχει γίνει ανακαίνιση.
Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που τηλεοπτική κάμερα μπαίνει στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη όχι για να καταγράψει μια οικογενειακή εκδήλωση αλλά για να κάνει αυτοψία στο εσωτερικό του και να διαπιστώσει αν ισχύουν οι καταγγελίες του προστατευόμενου μάρτυρα, ότι το σπίτι του ανακαινίστηκε με χρήματα που πήρε από τη Novartis.
Προστατευόμενος μάρτυρας: «Πήρε χρήματα από τη Novartis για την ανακαίνιση»
«Πήρε στο χέρι δύο εκατ. ευρώ όταν εξασφάλισε να πληρωθούν τα 65 εκ. οφειλές στη Novartis. Έγινε σάλος στην αγορά γιατί ο Φρουζής εξασφάλισε τη δική του εταιρία τη Novartis και μέσω μίας συνεργάτιδάς του, ποσά 50 και 70 χιλιάδων για ανακαίνιση σπιτιού σε φάκελο στο Ledra Marriot που δόθηκαν στη γραμματέα του Κατραβά»
‘Άδωνις : Δεν έχω κάνει ανακαίνιση εδώ και πολλά χρόνια
Ξεκινήσαμε την αυτοψία από το ισόγειο. Πάνω στην πόρτα της εισόδου υπάρχουν έντονα τα σημάδια της φθοράς. Προχωρήσαμε στον χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι.
Συγκρίναμε τη σημερινή κατάσταση του σαλονιού και της κουζίνας με την εικόνα που είχε καταγραφεί στις 22 Ιουνίου 2009 την ημέρα του γάμου του. Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.
Όπως βλέπετε η εσωτερική διακόσμηση, τα έπιπλα σαλονιού και της κουζίνας φαίνεται ότι είναι ακριβώς τα ίδια.
Ανεβήκαμε και στον πρώτο όροφο όπου τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανέστατα στις κουπαστές της σκάλας αλλά και στους τοίχους
Τα σημάδια της υγρασίας είναι εμφανή σε πολλά σημεία των δωματίων όπως και τα ραγισματα σε πόρτες και γυψοσανίδες.
ΔΕΙΤΕ το το 09:10 ΒΙΝΤΕΟ