23 Μαρ 2018

Μηνύει την Νότιγχαμ του Μαρινάκη ο Αλ-Χασάουι!

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ-Χασάουι πάει στα δικαστήρια την Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, διεκδικώντας 4,2 εκατομμύρια λίρες που του οφείλονται.
Στα δικαστήρια θα λύσουν τις οικονομικές τους διαμάχες, ο Φαουάζ Αλ-Χασάουι και η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο επιχειρηματίας από το Κουβέιτ και πρώην ιδιοκτήτης της Φόρεστ (αντι)μήνυσε την παλιά του ομάδα, διεκδικώντας 4,2 εκατομμύρια λίρες, που υποστηρίζει πρέπει να πάρει από τόκους, που του οφείλονται.
Είναι η απάντηση του επιχειρηματία από το Κουβέιτ, τον οποίο τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μηνύσει ο αγγλικός σύλλογος με την σειρά του, υποστηρίζοντας οφείλει χρήματα στην ομάδα, μετά την ολοκλήρωση του deal πώλησης.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ξεκινήσει τις κατάλληλες νομικές διαδικασίες εναντίον του κ. Αλ-Χασάουι και ένα σχετιζόμενο πρόσωπο, ζητώντας διάφορα ποσά τα οποία οφείλονται από την πώληση του κλαμπ τον Μάιο του 2017.
Με την σειρά του ο κ. Αλ-Χασάουι σε απάντηση έχει εκκινήσει κι αυτός με την σειρά του νομικές διαδικασίες εναντίον του συλλόγου. Δεν θα ήταν πρέπον για εμάς ή το κλαμπ να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτές τις διαδικασίες μέχρι να επιλυθούν», σχολίασε το νομικό γραφείο Browne & Jacobson LLP, που εκπροσωπεί νομικά τον αγγλικό σύλλογο.
Η ακροαματική διαδικασία για αυτή την υπόθεση θα ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου, ενώ η πλευρά του Αλ-Χασάουι διαρρέει ότι έχει ενημερώσει σχετικά τόσο την αγγλική ομοσπονδία, όσο και την Football League για αυτή την υπόθεση.
www.sdna.gr/