23 Μαρ 2018

Υπάρχει τεράστιο θέμα για τον Μητσοτάκη, τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη που σήκωσαν τη σημαία να υπερασπιστούν τον Μαρινάκη

Ήταν από τους ανθρώπους που ξεσκέπασαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το πλοίο ΝOOR 1. ..
Ο λόγος για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4. Αναφέρθηκε στην έρευνα που έκανε όλον αυτόν τον καιρό και στην περίεργη… σιωπή που υπήρχε από διάφορα μέσα. Παράλληλα, μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ του ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ..
Για το πόρισμα της Εισαγγελέως: «Απέκτησε υπόσταση μία έρευνα που με ταλαιπώρησε οκτώ μήνες. Που την αποσιώπησε το σύνολο των δημοσιογράφων. Που έγιναν βαποράκια του Μαρινάκη. Σήμερα έσκασε η βόμβα. Από εδώ και πέρα τον λόγο τον έχουν πρώτα οι πολίτες και μετά η Δικαιοσύνη. Όταν λέω πολίτες εννοώ την κρίση των πολιτών. Όλοι θα πρέπει να σκεφτούν ποια ήταν η συμπεριφορά του Τύπου, και μετά της Δικαιοσύνης που καταδίκασε τα βαποράκι και όχι τους πρωτεργάτες. Πάντα αυτό γινόταν σε αυτήν την χώρα. Άλλος θα πανηγύριζε με αυτήν την επιτυχία. Για εμένα είναι θρήνος ένας ηγέτης ομάδας να κατηγορείται για ναρκωτικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία και τα παιδιά μας. Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην κοινωνία».
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης θα τιμωρηθεί και φοβάμαι ότι θα την πληρώσει και ο ΠΑΟΚ. Μπήκε στο γήπεδο για να πάρει την ομάδα να βγει από το γήπεδο. Γέμισε την καρδάρα με το γάλα και μόλις ο ΠΑΟΚ πήρε να πάρει το πρωτάθλημα της έριξε μία και την έριξε. Δεν λέω ότι μπήκε με σκοπό να χρησιμοποιήσει τον όπλο. Ο Σαββίδης έδωσε άλλον αέρα στην πόλη και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Έπρεπε να δώσει το παράδειγμα σε όλους. Ο Σαββίδης θα πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του και πόσο τραγικό λάθος έκανε, ειδικά τώρα που βγήκαν τα πορίσματα για δύο εγκληματικές οργανώσεις»
Για το αν θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ: «Η τιμωρία θα είναι βαριά για όλους. Κάποτε ο τσαμπουκάς και η αλητεία θα πρέπει να τελειώνουν στην Ελλάδα. Τα γήπεδα πρέπει να γεμίσουν παιδιά, μανάδες και οικογένειες. Όχι αλήτες. Οφείλω να πω, αν και άλλο είναι το θέμα μας. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που παρά τη συμπεριφορά του διαιτητή, ήταν άψογοι. Σε άλλο γήπεδο θα είχαν μπει όλοι μέσα. Ούτε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ δεν έκανε αυτό που έκανε ο πρόεδρός του».
Για την θέση του κ. Μαρινάκη στον Δήμο Πειραιά: «Ο Μώραλης είναι ένα ανδρείκελο του Μαρινάκη. Δεχόταν την πίεση του Μαρινάκη σε ό,τι κι αν γινόταν. Αν ξεφύγει από την πίεση θα γίνει ένας πολύ καλός Δήμαρχος. Κανένας δεν πρόσεξε στην έρευνα, πριν πάω στην κ. Τζίβα ότι υπάρχει έρευνα για ναρκωτικά».
Για το αν δημιουργείται πολιτικό ζήτημα μετά τις εξελίξεις: «Υπάρχει τεράστιο θέμα για τον Μητσοτάκη, τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη που σήκωσε τη σημαία να υπερασπιστούν τον Μαρινάκη. Σήκωσαν πολιτικό ανάστημα ενάντια στον δημοσιογράφο που έκανε έρευνα για ναρκωτικά. Το καταλαβαίνετε; Για ναρκωτικά! Ο μικρότερος εχθρός μας είναι οι Τούρκοι, ο μεγαλύτερος είναι ο κακός εαυτός μας. Δεν φταίνε οι πολιτικοί, οι πολίτες που τους επιλέγουν φταίνει. Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που τους αξίζουν».
«Πριν από λίγες ώρες κατέθεσα στους δικαστές για την φρουρά του Μαρινάκη που στρίμωξε έναν δημοσιογράφο που είχε κάνει μία ανάρτηση, στο Χίλτον για να κατεβάσει την ανάρτηση αυτή και να βάλει μία άλλη. Αυτό έγινε πριν από δέκα μέρες».