30 Μαρ 2018

ΠΑΤΑΤΑ ΜΠΛΟΥΜ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΝ

Το πόσο κρυόκωλος είναι αυτός ο Γερούν Ντάισελμπλουμ θα το πεις με τη μια αν δεις με ποια γυναίκα ζει. Με ποια ασπρουλιάρα έκανε δυο παιδιά. Μέχρι που θα το λυπηθείς το παλληκάρι. Κρίμα την ομορφιά του και την κορμοστασιά του. Εντάξει, ξενέρωτος γκόμενος, κάνει μπαμ από μακρά,
όμως αυτό με την μεγαλοκοπέλλα του είναι... τρομακτικό. Μια γυναίκα που δεν βλέπεται.
Όχι, δεν το ξέρω το κορίτσι, εννοώ δεν την έχω συναντήσει, όμως από τις φωτογραφίες που για πρώτη φορά βγήκαν στον αέρα κόβεις φάτσα και βγάζεις συμπέρασμα. Μιλάμε για το κάγκελο. Καμία σχέση με την κυρία Στράτου, την σύζυγο του Βαρουφάκη.
Είπα «πρώτη φορά». Ναι, αυτό κι αν είναι από τα άγραφα. Ο επικεφαλής του Eurogroup, o Ολλανδός που παίζει πρώτο πλάνο παγκόσμια, μέχρι σήμερα την είχε κρυμένη την συμβία του.Την κυρία με την οποία συζεί χωρίς να έχουν παντρευτεί. Παντού εμφανιζόταν σόλο ο Ντάισελμπλουμ, άσε σου λέει μη ξεφτυλιστώ.
Ο Γερούν γεννήθηκε σα σήμερα 29 Μαρτίου, το 1966, και από τα 19 του μπήκε στην κομματική πολιτική. Υπουργός οικονομικών στην Ολλανδία συνεχώς από το 2012 και επικεφαλής του Eurogroup από το 2015. Απ' αυτόν τον τύπο, απ' αυτόν που κοιμάται με μια αγάμητη νοικοκυρούλα, που δεν έχει επάνω της τίποτα το θηλυκό, απ' αυτόν τον Γερούν Ντάισελμπλουμ εξαρτάται η ζωή μας. Μάλιστα, κύριε.
Δεν λέω ότι δεν φταίμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες εκεί που καταντήσαμε. Φταίμε. Είναι, όμως, να πέφτεις στα ναρκωτικά αν σκεφθείς για ένα δευτερόλεπτο ότι τις ημέρες σου τις φτιάχνει και τις χαλάει ένας τσιτσιφιόγκος που τη... βρίσκει με μια ασεξουαλική ολλανδική ξανθιά πάπια.
http://www.apodytiriakias.gr