17 Μαρ 2018

ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ;;;

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΠΙ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Και πανηγυρίζουν, όχι μονον ....

αποκρύπτοντας την μισή τουλάχιστον αλήθεια, αλλά επιχειρώντας ακόμη και να αλλοιώσουν το περιεγχόμενο της μηνητήριας αναφοράς και των συμπληρωματικών υπομνημάτων που καταθέσαμε με τον Γιώργο Νούλα ήδη από την 9η Απριλίου 2010, όταν φωνάζαμε ότι έρχεται Μνημόνιο και τα ίδια αυτά ΜΜΕ μας αποκαλούσαν συνωμοσιολόγους !!!
Η καταγγελθείσα, μεθοδευμένη χειραγώγηση των οικονομικών στοιχείων της χώρας και, ειδικότερα, αυτών του ελλείμματος και του χρέους, είχε ως πρωτεύοντα στόχο την τεχνητή δημιουργία κρίσης δανεισμού και όχι την ίδια την κερδοσκοπία, προκειμένου, έτσι, να καταστεί μονόδρομος η υπαγωγή της Ελλάδας στο 1ο Μνημόνιο. Με την ξέφρενη κερδοσκοπία να μην είναι ο στόχος, αλλά το εργαλείο της ανωτέρω χειραγώγησης και το αποτέλεσμα των πράξεων και των παραλήψεων πολιτικών και μη προσώπων, που ζημίωσαν με πρόθεση την εθνική μας οικονομία, αποκομίζοντας πολιτικά οφέλη για τους εαυτούς τους και προσκομίζοντας αντίστοιχα περιουσιακά - χρηματοοικονομικά - οφέλη στους κερδοσκόπους, που δεν ήταν μόνον αλλοδαποί. Δεν ξέχασε κανείς μας ότι, η μητέρα όλων των μαχών με τα spreads ήταν αυτή του ΤΤ των Φιλιππίδη και Παπαδόπουλου, που έδωσε το εναρκτήριο σήμα της υποτιμιτικής κερδοσκοπίας στις διεθνείς αγορές, ενώ ακόμη και στα έγγραφα με τις συναλλαγές των ξένων τραπεζών που είχε στα χέρια του ο Εισαγγελέας κος Γεώργιος Καλούδης, το σύνολο σχεδόν των ονομάτων των Bank Officers και των αντικριστών είναι ελληνικά. 
Ποια δικογραφία όμως μπήκε στο αρχείο ;;; Σίγουρα όχι η δική μας, αυτή που οι αρμόδιοι Εισαγγελείς αποκαλούσαν "Δικογραφία Τόμπρα-Νούλα", αφού την δική μας δικογραφία δεν την είχαν ούτε στα χέρια τους. Πως θα μπορούσαν λοιπόν να τη στείλουν στο αρχείο, αφού δεν την είχαν στα χέρια τους;;;