14 Μαρ 2018

Τον έκανε ρόμπα στο πανελληνιο! Ο Γιώργος Τράγκας ΔΙΕΣΥΡΕ τον ανεπαρκή Γεωργιαδη!

«Βόμβες» μέσα από την εκπομπή του ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος μετέφερε τις πληροφορίες, αλλά και τις εκτιμήσεις που του έγιναν γνωστές από την ΝΔ και όχι μόνο, για τις σχέσεις του Ρώσου επιχειρηματία με την κυβέρνηση και
συγκεκριμένα με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.
Με προσεκτική διατύπωση ο γνωστός δημοσιογράφος είπε:
«Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω ο κύριος Σαββίδης διατηρεί την φίλαθλο ιδιότητα γατί όπως εκτιμάται τα παίρνει άγρια ο Τσίπρας! Ανοίξτε ραδιοφωνάκια να σας πω εγώ όλες τις σχέσεις του κυρίου Σαββίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, Το ΠΑΣΟΚ και με όλους! Θα σας δώσω εγώ άριστη πληροφόρηση με ποιους είναι κολλητός και εκτιμάται ότι τα αγριοδίνει και εκείνοι τα αγριοπαίρνουν! Εκτιμάται ότι και το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου τα αγριοπαίρνει από Σαββίδη σύμφωνα με εκτιμήσεις της Πειραιώς και γενικά της αντιπολίτευσης αλλιώς γιατί να ανέχονται μια τέτοια κατάσταση δυσφημιστική για τη χώρα…»
Τις δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα επικαλέστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στον Σκαι με λάθος όμως τρόπο:
Ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ: «Ερχόμενος στην εκπομπή σας άκουσα στα Παραπολιτικά τον Γιώργο Τράγκα  να λέει ότι τους έχει δώσει (αναφερόμενος σε Τσίπρα-Καμμένο) λεφτά ο Σαββίδης, ότι τα παίρνουν. Ο κολλητός του Καμμένου, Γιώργος Τράγκας βγαίνει στο ραδιόφωνο και λέει ότι τα παίρνουν από τον Σαββίδη και δεν κουνιέται φύλλο στην Ελλάδα και δεν ασχολείται κανένας…»
Βέβαια  ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε απάντηση στα λεγόμενα του κυρίου Γεωργιάδη  επαναλάμβανε καθ’όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι επρόκειτο για εκτιμήσεις και για τον λόγο αυτό στην εκπομπή του Εν Αθήναις έπαιξε ξανά απόσπασμα από τα λεγόμενα του σε αντιπαραβολή με όσα επικαλέστηκε ο κύριος Γεωργιάδης τονίζοντας ότι:
«…Με το Σαββίδη υπάρχει οικονομική συνεργασία και πολλοί στο χώρο της αντιπολίτευσης, και απλοί πολίτες εκτιμούν ότι τα αγριοπαίρνουν στο Μαξίμου. Εγώ αυτό είπα και σήμερα και στις προηγούμενες εκπομπές ξέροντας ότι τέτοιου είδους συνεργασίες με μεγαλοεπιχειρηματίες τέτοιου είδους ανοχές καταλήγουν στο συμπέρασμα και στην εκτίμηση ότι τα αγριοπαίρνουν άπαντες στην κορυφή της πολιτικής ηγεσίας» τονίζοντας με έμφαση «Διαφορετικά γιατί εμφανίζονται να καλύπτουν τον κύριο Σαββίδη».
Υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτού που είπε ο κύριος Γεωργιάδης και αυτού που λέω εγώ αν και επικαλέστηκε στον Σκάι ότι με άκουγε καθοδόν όπως πήγαινε και τον ευχαριστώ που είναι και αυτός ανάμεσα στα εκατομμύρια των ακροατών μας…»