12 Απρ 2018

ΑΥΤΟΣ εχει κατακτησει το 1ο βραβειο της μ@@@@ας....ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ το ΑΙΓΑΙΟ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ.Απίστευτος Δ.Καμμένος (ΑΝΕΛ): «Να κάνουμε κοινές ασκήσεις με τη Τουρκία και όχι να χάνονται άδικα τα παιδιά μας»!

ΣΕ ποιο εναεριο χωρο ρε βλημα......μας λες να δωσουμε το ΑΙΓΑΙΟ στην ΤΟΥΡΚΙΑ ....ρε ΠΡΟΔΟΤΗ..
ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ των ΑΝΕΛ και δεν εχει ακομα διαγραφει...
ΕΣΥ κε ΤΣΙΠΡΑ σε αυτον στηριζεις την κυβερνηση σου?

ΓΙΑΤΙ να σε ταιζουμε ρε κοπροσκυλο....για να παραδιδεις το ΑΙΓΑΙΟ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΔΕΝ δινεις τον μισθο σου στα ορφανα του ηρωα πιλοτου ,γιατι εσυ εμαθες να ζεις  με 2,90 ευρω τον χρονο οπως δηλωσες στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ..Η μια παπαρια πισω απο την αλλη απο τους ΑΝΕΛ....μια με το tweet του ΠΑΝΟΥ ερχεται  το βλημα και τερματιζουν το μηχανημα της παπαρολογιας....Στις εκλογες βλεπω να αρπαζεται ως βραβειο το χερι με τα 5 ορφανα....

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, πρότεινε στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κάνουν κοινές ασκήσεις στο Αιγαίο οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις με τις τουρκικές  ένοπλες δυνάμεις για να μην χάνουμε τα παιδιά μας χωρίς λόγο στο Αιγαίο!
Ναι, καλά διαβάσατε:
«Είναι κρίμα να χάνουμε τα παιδιά μας χωρίς λόγο (σ.σ.: χωρίς λόγο; Τι άλλο θα ακούσουμε!) στο Αιγαίο»
Στέλνοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου σμηναγού, ο Δημήτρης Καμμένος προέτρεψε την ηγεσία της γειτονικής χώρας να προχωρήσει σε ειρηνικές ενέργειες και κινήσεις καλής θέλησης. 
"Προτείνω στον κ. Ερντογάν να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης και να πάμε σε μια κατάσταση ειρήνης στο Αιγαίο.
Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε με αυτές τις τακτικές.
Αντιθέτως, έχουμε μόνο να κερδίσουμε οι δύο χώρες από μια ειρηνική συνύπαρξη. Να κάνουμε κοινές ασκήσεις και όχι να χάνονται τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεών μας χωρίς λόγο" τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. 
Απίστευτος!
pronews.gr/