19 Απρ 2018

Η ομολογία από την 25χρονη για την απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως

Η 25χρονη είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη (11.04.2018) πως ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της και ενώ περνούσε μέσα από το Πεδίο του Άρεως, είχε δεχτεί επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε αποπειραθεί να τη βιάσει. Η αρχική κατάθεσή της είχε «κενά», με τους αστυνομικούς να υποψιάζονται πως κάτι δεν «κολλούσε». Και λίγες μέρες μετά, ήρθε η κατάθεση που ανέτρεψε τα πάντα. Την οποία, όμως, η νεαρή γυναίκα απέσυρε ξανά…
Η ομολογία αυτή, πως δηλαδή, δεν υπήρξε επίθεση ούτε και απόπειρα βιασμού αλλά η ίδια είχε σκηνοθετήσει τα πάντα, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αυτοτραυματιστεί ώστε να αναβάλει τον προγραμματισμένο για τον Μάιο γάμο της, έρχεται στο φως μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.

Η ομολογία για τη «σκηνοθετημένη» απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως

Η 25χρονη, στην κατάθεση που παρουσιάζει ο Ελεύθερος Τύπος, παραδέχτηκε πως όλα όσα κατήγγειλε, δεν έγιναν ποτέ. Πως υποστήριξε όσα υποστήριξε αρχικά για να καταφέρει να αναβάλει το γάμο της.
«Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετωπίζω σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και κατ’ επέκταση αυτό έχει οδηγήσει σε συχνές εντάσεις με το φίλο μου, με τον οποίο διατηρούμε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω απομακρυνθεί από το οικογενειακό μου περιβάλλον και μένουμε μαζί στο Περιστέρι και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον Μάιο του τρέχοντος έτους», ανέφερε σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Ο σύντροφός της, υποστήριξε, είχε αρνηθεί να αναβάλουν το γάμο τους. Και έτσι οδηγήθηκε στην απόφαση να καταγγείλει απόπειρα βιασμού. «Αυτή ήταν μία απόφαση (σ.σ. ο γάμος εννοεί) που την πήρα με δυσκολία λόγω της ηλικίας μου και στην πορεία άρχισα να τη σκέφτομαι ακόμη περισσότερο. Συνεπώς, έπειτα από συζητήσεις, οι οποίες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμένα σχετικά με την ακύρωση του γάμου μας τουλάχιστον προσωρινά, αποφάσισα να προβώ σε ενέργεια που θα μου έδινε κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να απομακρυνθώ από τον ίδιο και σταδιακά να επιστρέψω στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Κατόπιν των ανωτέρω, την 11.4.2018 είπα ό,τι είπα στους αστυνομικούς (…).
Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο, ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες, για να μην μπορώ να παντρευτώ. Ήθελα απλά να μην παντρευτώ. Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 25χρονη είχε προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό της εδώ και έξι μήνες. Αφορμή, αναφέρει το δημοσίευμα, τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς της. Οι γονείς της, από τους οποίους είχε απομακρυνθεί, φέρονται να ήταν αντίθετοι στον επικείμενο γάμο της.

Η νέα ανατροπή από την 25χρονη

Όταν κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού, η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου είχε υποστηρίξει πως ο άγνωστος της επιτέθηκε στο Πεδίο του Άρεως. Και πως εκείνη, πάνω στην πάλη, κατάφερε να τον τραυματίσει και να τον τρέψει σε φυγή. Η αναφορά της σε συνεργό που περίμενε τον δράστη και διέφυγαν με μηχανή παραξένεψε τους αστυνομικούς.
Όπως και το γεγονός πως, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, εκείνη είχε αρνηθεί την εξέταση από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα τραύματα που είχε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τα έκανε η ίδια με νυστέρι που είχε πάρει από την ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται.
Αφού έδωσε την κατάθεση με την οποία ανέφερε πως όλα ήταν σκηνοθετημένα, η 25χρονη ανέτρεψε ξανά τα δεδομένα. Υποστήριξε μετά ότι δεν άλλαξε την κατάθεσή της. Πως δεν ήξερε τι ανέφερε η κατάθεση που υπέγραψε. «Δεν άλλαξα την κατάθεσή μου και δεν ήξερα τι υπέγραφα στους αστυνομικούς καθώς ήμουν υπό την επήρεια φαρμάκων που είχα λάβει από το νοσοκομείο», φέρεται να έχει επίσης υποστηρίξει.
Με πληροφορίες από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος