16 Απρ 2018

Σε 5 βραχονησιδες ΑΝΕΒΑΣΑΝ σημαιες τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!«Ανεβάσαμε τη σημαία στην βραχονησίδα για τον ήρωα Μπαλταδώρο» – Τι είπε o ένας από τους τρεις νεαρούς

«Το κάναμε για τον Γιώργο Μπαλταδώρο» είπε μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr ένας από τους από τους 3 Έλληνες που ανέβασαν τη σημαία στη βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάγος».

Όπως τόνισε, η παρέα των τριών παλικαριών θέλησε την περασμένη Παρασκευή – εκ μέρους όλων των Φούρνων – να τιμήσει τον ήρωα-σμηναγό που σκοτώθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου, όταν το Μιράζ που πιλόταρε συνετρίβη στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «ρίξαμε και στεφάνι στη θάλασσα προς τιμήν του». Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, τόνισε πως δεν έχει βάλει μόνο μία σημαία, στον Μικρό Ανθρωποφάγο, αλλά συνολικά 5 σε γύρω βραχονησίδες και νησάκια.
Μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι Τούρκοι κομάντος ήταν αυτοί που κατέβασαν τη σημαία, όπως ισχυρίστηκαν ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τουρκικά μέσα.  «Όταν πήγαμε για να ανεβάσουμε τη σημαία, είδα ένα γιοτ που έκανε βόλτες. Δεν του έδωσα σημασία. Ήταν κατασκοπευτικό πολιτικό σκάφος. Αυτοί την κατέβασαν την Κυριακή. Το Σάββατο που είχαμε πάει ήταν εκεί η σημαία» είπε στο star.gr.
Πηγή:star.gr