24 Απρ 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΠΑΟΚ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΝΔ/ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ/ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!!!!!

Φαίνεται πως εκεί στον ΠΑΟΚ έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν στον Έβρο ενόψει των εκλογών στην ΕΠΣ Έβρου με πρωταγωνιστές συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχοντας αποφασίσει να εμπλ...
ακούν στις επικείμενες εκλογές για την νέα διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου, αποφάσισαν να στηρίξουν έναν φέρελπι τοπικό παράγοντα για νέο Πρόεδρο. 
Το οξύμωρο της υπόθεσης, ωστόσο, είναι πως πρόκειται για γνωστό οπαδό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και μάλιστα είναι και γνωστό σε αυτούς που εισηγούνται την στήριξη προς το συγκεκριμένο πρόσωπο!
 Λέγεται μάλιστα πως οι εισηγητές της πρότασης υιοθέτησαν πολιτικές παραινέσεις απο πλευράς  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...! Με άλλα λόγια, ο ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββίδη κινείται υπό την καθοδήγηση Ν.Δ. και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στον Έβρο, ενώ ενώ σε δημόσιο επίπεδο ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ στηρίζει σθεναρά Μαρινάκη.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την δημοσιοποίηση των παραπάνω υπάρχει μεγάλη αναστάτωση των Συνδέσμων Φίλων του ΠΑΟΚ στην περιοχή και όπως υποστηρίζουν δεν θα μέινει κολυμπηθρόξυλο. 
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΙΒΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ?