19 Απρ 2018

Εφημερίδα των Συντακτών: “Γιατί έλειπε ο Βενιζέλος από την επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντόρας Μπακογιάννη στο διαμέρισμα του Σημίτη στο Κολωνάκι;” …

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανάμεσα σε Master Chef της πολιτικής κουζίνας, αποκαλύπτει σήμερα ηΕφημερίδα των Συντακτών! Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ,
εθεάθησαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εισέρχονται στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στο Κολωνάκι. ( οδός Αναγνωστοπούλου, στον ίδιο δρόμο με πολους άλλους πολιτικούς δημοσιογράφους αλλά και εκδότες όπως ο Στ Ψυχάρης…)
Δεν αμφισβητείται ότι έχουν πολλά ενδιαφέροντα να πουν ειδικά με τις εξελίξεις μέσα στο ΚΙΝ.ΑΛΛ.
Είναι, όμως, λογικό να αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν φάνηκε ο κ. Βενιζέλος. Ή ο κ. Λοβέρδος. Δεν έχουν κρύψει την άποψή τους για τη σύγκλιση με τη Ν.Δ.
Βέβαια, οι πολιτικές σχέσεις είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία. Εχουν όλα τη σειρά τους.
ΥΓ: Να θυμισουμε βέβαια οτι οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Κώστα Σημιτη και οι υπόγειες πολιτικές διαδρομές συνεννόησης, είναι πολύ παλιές, ενώ σημείο οροσημο ήταν ασφαλώς το 2000 όταν ο μόλις επανακάμψας τότε από τις σπουδές του στο εξωτερικο Κυριάκος, διορίστηκε μετα από αίτημα του πατέρα του στον τοτε Πρωθυπουργο Κ Σημιτη, ως ΔΣ σε χρηματιστηριακη θυγατρικη της ΕΤΕ από τον τοτε επικεφαλής Θ.Καρατζα με πρωτο μισθό κοντα στα 6 εκατ δρχ … το μηνα !
Πηγή: efsyn.gr