26 Απρ 2018

ΚΡΑΧ στο real estate Γλυφάδας, Βούλας και Βουλιαγμένης προκαλούν Κινέζοι και Τούρκοι! Στο μεταξύ αφήνουν και τα κοινόχρηστα απλήρωτα και εξαφανίζονται.

ΚΡΑΧ στο real estate Γλυφάδας, Βούλας και Βουλιαγμένης προκαλούν οι Κινέζοι αγοραστές!
Οι ιδιοκτήτες  μπροστά στη βουλιμία τους να πουλήσουν τα διαμερίσματά τους (ακόμη και κάτι άθλιες τρύπες) τα μοσχοπουλάνε για την ώρα στους Κινέζους αλλά την ...
ίδια στιγμή πατάνε το κουμπί της οικονομικής απαξίωσης της περιοχής.
Κι αυτό γιατί τόσο οι Κινέζοι, όσο και οι Τούρκοι αγοραστές μετατρέπουν τα πολυτελή διαμερίσματα σε τσαντίρια μια και μένουν κατά δεκάδες απαξιώνοντας την αξία της πολυκατοικίας στο σύνολό της.
Στο μεταξύ πολλοί Κινέζοι αγοράζουν τα διαμερίσματα για να πάρουν τη βίζα και στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς καν να πληρώνουν τα κοινόχρηστα. Κάνουν τους Κινέζους στην κυριολεξία με τα κοινόχρηστα και έχει χαθεί η μπάλα.
Στο μεταξύ στα περίφημα 4Β (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα) έχουν αγοράσει ήδη σπίτια Αλβανοί με τετράγωνα κεφάλια που νομίζουν ότι είναι και καλλονοί προκαλώντας ανεπανάληπτη καταστροφή στην πανίδα και την χλωρίδα της περιοχής.
Πίνεις καφέ στη πλατεία της Βούλας και νομίζεις ότι βρίσκεσαι στα Τίρανα του Χότζα.
Η πιο ελληνοπρεπής κορμοστασιά που απέμεινε στην περιοχή είναι αυτή του καλλίγραμμου δημάρχου Κωνσταντέλου!
Υπάρχει πολυκατοικία που βρίσκεται απέναντι από τον πεζόδρομο της πλατείας της Βούλας, επί της οδού Πλαστήρα, που Κινέζοι και Αλβανοί την έχουν μετατρέψει σε πλυσταριό.
Ο αστικός μύθος ότι η επαναλειτουργία του Αστέρα Βουλιαγμένης θα ανεβάσει τις αξίες στην περιοχή δεν ισχύει.
Το αντίθετο θα συμβεί μια και οι Αραβότουρκοι ιδιοκτήτες και οι φαμίλιες τους έχουν γεμίσει ήδη με μαντήλες τη περιοχή.
Εάν δεν μπει ένα φρένο στην κινέζικη επέλαση τα 4Β θα απαξιωθούν. Ασε που έχουν γεμίσει ήδη πάσης φύσεως συμμορίες που μπουκάρουν στα σπίτια.
Εάν  δεν ξυπνήσουν οι εμπλεκόμενοι και κυρίως οι κάτοικοι  σε λίγο η Βούλα θα είναι πιο φτηνή από την Κυψέλη….
κουρδιστο πορτοκαλι