24 Μαΐ 2018

ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ τα ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!Το παιδι το βρηκαν χαζο οι στημενοι ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΙ του και τον ΕΚΘΕΤΟΥΝ....Αδειασμα Μητσοτάκη στον Καραμανλή (video)

ΕΧΕΙ μαζεψει ολους τους ανθρωπους του ΣΗΜΙΤΗ για συμβουλους και καθε μερα τον ξεκοβουν απο την βαση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!Ένα ηχηρό «άδειασμα» στον Κώστα Καραμανλή επιφύλασσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, την ώρα που απαντούσε στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς ..
για προσλήψεις στο Δημόσιο (συμφωνήθηκε με τους θεσμούς να γίνεται μία πρόσληψη για κάθε μία απόλυση, αντί μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις που ίσχυε πριν), ο πρόεδρος της ΝΔ σε μια αποστροφή του λόγου του «χρέωσε», ηθελημένα ή μη, τη χρεοκοπία της χώρας στα «δεινά του 2009 και του 2010».
«Μας εγκαλέσατε γιατί θέλουμε να συγκρατήσουμε τους αριθμούς των προσλήψεων. Μα εγώ δεν τάζω λαγούς με πετραχήλια. Εγώ ξέρω ότι, εάν δεν κάνουμε ένα πρόσθετο συμμάζεμα στο Κράτος δεν μπορούμε τόσο εύκολα να μειώσουμε τους φόρους. Αλλά τι προέχει για εμάς; Για εμάς προέχει η ανάπτυξη και η δημιουργία πλούτου. Άρα ναι είμαστε από δυο διαφορετικούς κόσμους σε αυτό. Μείνετε εσείς, λοιπόν, με αυτή τη φορολογία, μείνετε με το μεγάλο Κράτος, μείνετε με τα πελατειακά σας ρουσφέτια, μείνετε με τους ειδικούς γραμματείς που διορίζετε δήθεν αξιοκρατικά, αλλά στην πραγματικότητα τους υποδεικνύετε με φωτογραφικές προκηρύξεις. Αυτοί είστε. Είστε δηλαδή η μετενσάρκωση όλων των δεινών που στην ουσία έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία το 2009 και το 2010», δήλωσε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο κ. Μητσοτάκης.
Ανοίγει πόλεμο με τον Καραμανλή; Γκάφα των λογογράφων του; Μόνο ο ίδιος και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν…
Το σχετικό απόσπασμα:Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/megaloprepes-adeiasma-mitsotaki-ston-karamanli-video/#ixzz5GMfK03cG