25 Ιουν 2018

Μουντιάλ 2018: Απίθανο σκάνδαλο με Μπεργκ! Μπλέξιμο με το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Η ήττα των Σουηδών στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τη Γερμανία, δεν ήταν το μόνο πρόβλημα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μετά το ματς, ο Μάρκους Μπεργκ, αφού λόγω μιας ασυνεννοησίας θα μπορούσε να έχει τιμωρηθεί από τη FIFA.
Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, ήταν αυτός που κληρώθηκε για να περάσει από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ μετά το τέλος του παιχνιδιού, όμως μετά από αίτημα του γενικού αρχηγού της ομάδας βρέθηκε στη δημοσιογραφική ζώνη για να μιλήσει στους Σουηδούς ρεπόρτερ. Το γεγονός έφερε την αντίδραση ενός εκ των ελεγκτών της FIFA, με τον 33χρονο σέντερ φορ να απειλείται ακόμη και με τιμωρία.
Τελικά και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, το λάθος ήταν του υπαλλήλου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που δεν τον άφησε να κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις και έτσι το… σκάνδαλο, μιας τιμωρίας μάλλον θα αποφευχθεί. Αναμένεται βέβαια και η θέση της FIFA.
«Ο Μάρκους πήγε να κάνει κάποιες δηλώσεις. Συνηθίζεται αυτό προτού κατευθυνθείς στον χώρος για το ντόπινγκ κοντρόλ. Ήμουν μαζί του και ζήτησα από τον αρμόδιο της FIFA που μας ακολουθούσε να του επιτρέψει να μιλήσει στον Τύπο. Τότε εμφανίστηκε ένας ελεγκτής, ο οποίος μας είπε πως δεν εγκρίνει αυτή την πράξη. Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση, εξήγησε στα Μέσα της πατρίδας του, ο αρχηγός της αποστολής των Σουηδών, Λάσε Ριχτ.

Το δημοσίευμα για Μπεργκ