20 Ιουν 2018

Ο Μπιλ Γκέιτς… έφαγε τη σκόνη του Τζεφ Μπέζος

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος, είναι πλέον μακράν ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 141,9 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη σχετική λίστα του Forbes.
Η περιουσία του Μπέζος έχει αυξηθεί κατά πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιουνίου, ξεπερνώντας κατά πολύ αυτήν του Μπιλ Γκέιτς, του ιδρυτή της Microsoft, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με περιουσία ύψους 92,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ
Νωρίτερα φέτος ο Τζεφ Μπέζος έγινε και επισήμως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ενώ η Amazon είναι πλέον η δεύτερη πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο, πίσω μόνο από την Apple.
Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο μεγαλοεπενδυτής Γουόρεν Μπάφετ με περιουσία 82,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τέταρτος ακολουθεί ο Μπερνάρ Αρνό, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton με περιουσία που αποτιμάται σε 78,9 δισ. δολάρια, και πέμπτος ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, με περιουσία 74,5 δισ. δολαρίων.