19 Ιουλ 2018

Τι κι αν ο Άδωνις έχασε 10 χιλιάδες followers; Ήρθαν άλλοι… πιο καινούριοι .

Το Twitter έβγαλε «κόκκινη κάρτα» σε περισσότερους από 70 εκατομμύρια ψεύτικους λογαριασμούς τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθούν όπως καταλαβαίνετε και ..
οι followers του Άδωνη Γεωργιάδη και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είδε περίπου 10.000 followers να περνούν στην… αιωνιότητα, όμως η διαφορά γρήγορα μειώθηκε αφού εμφανίστηκαν νέοι ακόλουθοι στον λογαριασμό του.
Μάλλον για να μην φανεί η αριθμητική διαφορά, όπως συνέβη στην περίπτωση του φίλου του και στενού του συνεργάτη, Θεοδόση Ζερβουδάκη, ο οποίος τον περασμένο Γενάρη είχε 340 χιλιάδες followers (μέχρι τον Ιούνιο προφανώς και είχε αυξηθεί ο αριθμός), αλλά τώρα έχει μόνο 103 χιλιάδες.
Οι νέοι ακόλουθοι στο προφίλ του Άδωνη Γεωργιάδη έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν τους κοιτάξει κανείς. Από τους 51 τελευταίους λογαριασμούς (προφανώς το ίδιο συμβαίνει και με τους προηγούμενους) που ακολούθησαν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ οι 25 δημιουργήθηκαν – απίστευτο – τον Ιούλιο του 2018, αφού δηλαδή το Twitter είχε διαγράψει αρκετές χιλιάδες ψεύτικους λογαριασμούς που τον ακολουθούσαν. Οι 25 αυτοί λογαριασμοί είναι «αυγά», όπως λέγονται οι λογαριασμοί που δεν έχουν φωτογραφία προφίλ και χρησιμοποιούν ως όνομα χρήστη αυτό που δίνεται αυτόματα από το Twitter, του στιλ @j81M7efTGoI719l.
Ενδιαφέρον όμως έχουν και οι υπόλοιποι 26 λογαριασμοί που ακολούθησαν προσφάτως τον κ. Γεωργιάδη, οι όποιοι δεν δημιουργήθηκαν τις τελευταίες μέρες, αλλά πιο πριν.
Απ’ αυτούς τους λογαριασμούς:
  • Έξι δεν έχουν κάνει κανένα απολύτως tweet.
  • Δύο έκαναν το τελευταίο tweet το 2014.
  • Ένας έκανε το τελευταίο tweet το 2015.
  • Ένας έκανε το τελευταίο tweet το 2016.
  • Ένας έχει κάνει μόνο ένα tweet κι αυτό το 2017.
  • Ένας έχει κάνει μόνο ένα tweet, πριν περίπου ένα μήνα.
*Αν θες και εσύ, αγαπητέ αναγνώστη, ν’ αποκτήσεις μεγαλύτερο αριθμό followers, έτσι για την πλάκα σου ή για να κάνεις επίδειξη στους φίλους σου, γίνεται. Με μια αναζήτηση στο Google θα πάρεις την απάντησή σου.