19 Ιουλ 2018

ΔΕΝ υπαρχει μερα που να μην μας επιβεβαιωνουν απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..οταν τους αποκαλουμε ΝΟΥΜΕΡΑ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!Νέα «άριστη» γκάφα: Ο Μητσοτάκης αναγορεύτηκε μόνος του επίτιμος δημότης Μετά τους πανηγυρισμούς, ήρθε και το «άδειασμα» από τον δήμαρχο !!!!!!!!!!!!

Μια ακόμη «άριστη» γκάφα μετράει από σήμερα στο ενεργητικό του το γραφείο τύπου της ΝΔ, το οποίο κάπως μπερδεύτηκε (;) και αποφάσισε να αναγορεύσει μόνο του σε επίτιμο δημότη του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου
τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να έχει ληφθεί καμία σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Οροπεδίου Λασιθίου.
Η αναγόρευση προβλεπόταν με βάση το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, όπως διανεμήθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Όπως χαρακτηριστικά άλλωστε ανέφερε ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης σε δηλώσεις του στο cretapost.gr, «ο κ. Μητσοτάκης δεν θα ανακηρυχθεί δημότης του Οροπεδίου Λασιθίου».
«Ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει στις 6 το απόγευμα στο Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στο δημαρχείο όπου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της αυτοδιοίκησης. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής», ξεκαθάρισε ο δήμαρχος, «αδειάζοντας» ευγενικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του. 
Η επίμαχη ανακοίνωση
Βέβαια, εκεί στην Πειραιώς πρέπει να κατάλαβαν την γκάφα τους, έστω και αργά, και έσπευσαν να διορθώσουν κακήν κακώς την ανακοίνωση.
Ιδού η νέα – διορθωμένη – ανακοίνωση της ΝΔ
altsantiri.g