19 Ιουλ 2018

Βγήκαν «μαχαίρια» στο Ποτάμι

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει ο διαδικτυακός καυγάς που ξέσπασε μεταξύ των βουλευτών του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Μαυρωτά, καθώς στη σύγκρουση μπήκαν κι άλλα στελέχη της Σεβαστουπόλεως.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός άφησε σαφείς αιχμές για τη στρατηγική του Σταύρου Θεοδωράκη, τον οποίο επικρίνει ότι έχει στρέψει το βλέμμα του προς τη λάθος κατεύθυνση, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς, τον ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγες ώρες αργότερα, του απάντησε μέσω Twitter ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος τον παρέπεμψε στο συνέδριο του Οκτωβρίου και έκανε λόγο και για έναν τρίτο δρόμο, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς.
Στη συνέχεια, ο κ. Ψαριανός σήκωσε το «γάντι» αναφέροντας διαφωνεί με το σχέδιο για προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Μαυρωτά να διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιου σχεδίου.
Στη διαμάχη παρενέβησαν κι άλλα στελέχη του Ποταμιού, δίνοντας τις δικές τους απαντήσεις στον Γρηγόρη Ψαριανό.
«Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη», ανέφερε ο Γιώργος Γκαρής.
Παράλληλα, η Ολυμπία Αναστασοπούλου τόνισε: «Στο βήμα της ΜΕΣΥΑ μόλις 17 μέρες πριν, επικρότησε την αυτόνομη πορεία για το Ποτάμι. Σήμερα αξημέρωτα παρέχει απλόχερα δεξιά διαπιστευτήρια κι εύλογα σκέφτεται κάποιος τι μεσολάβησε. Ας είχε τουλάχιστον θάρρος να προτείνει στα στελέχη από όλη την Ελλάδα να γείρουμε όλοι δεξιά».


altsantiri.gr/