19 Ιουλ 2018

MONO στην ΕΛΛΑΔΑ γινονται!!!ΞΕΦΤΙΛΕΣ....Καμμένα Βούρλα: Λουόμενοι είχαν «χτίσει» ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία! (ΦΩΤΟ)

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Στα Καμμένα Βούρλα παραθεριστές είχαν κάνει κατάληψη σε παραλία τοποθετώντας σε μόνιμες κατασκευές ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες!..

Σύμφωνα με το LamiaReport, είχε γίνει σωρεία καταγγελιών στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρη Λακαφώση.
Αρχικά τόσο ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Θανάσης Καραμανώλης, όσο και ο Πρόεδρος της ΤΚ Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης, προχώρησαν σε ανάρτηση προειδοποιητικών πινακίδων προκειμένου οι λουόμενοι να συμμορφωθούν και να μην ψάχνουν τις καρέκλες τους.
Ωστόσο η πλειονότητα των καταληψιών που είχαν δέσει με λουκέτα και τσιμεντένιες πέτρες την «ιδιοκτησία» τους, θεωρώντας ότι είναι στο απυρόβλητο, δεν έδωσε σημασία.
Τελικά με εντολή εισαγγελέα άδειασε η παραλία των Καμένων Βούρλων. Με συνδυασμένη επέμβαση των συνεργείων του Δήμου και της Αστυνομίας, φορτώθηκαν και πετάχτηκαν οι παράνομα εγκατεστημένες μόνιμα, ομπρέλες, καρέκλες και ξαπλώστρες.
Αρχικά τοποθετήθηκε προειδοποιητική πινακίδα στην παραλίαΑρχικά τοποθετήθηκε προειδοποιητική πινακίδα στην παραλία
Ατάραχοι οι «καταληψίες» λουόμενοι άφησαν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλίαΑτάραχοι οι «καταληψίες» λουόμενοι άφησαν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία
Με εντολή εισαγγελέα ξεκίνησε το ξήλωμα Με εντολή εισαγγελέα ξεκίνησε το ξήλωμα
Ολα τα παράνομα αντικείμενα φορτώθηκαν σε φορτηγό και απομακρύνθηκαν Ολα τα παράνομα αντικείμενα φορτώθηκαν σε φορτηγό και απομακρύνθηκαν
lamiareport.gr