25 Σεπ 2018

Η απίστευτη χυδαιότητα του celebrity κομμωτή

Προφανώς σε κατάσταση ευθυμίας, μεγάλης ευθυμίας, ο γνωστός κομμωτής ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Ιnstagram ένα video με προσωπικές ερωτικές στιγμές του. Στη συγκεκριμένη σκηνή «συμμετέχει» και ένα άλλο άτομο.


Το video κατέβηκε σχεδόν αμέσως. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν το κατέβασε ο ίδιος ή το Instagram στη βάση του κανονισμού του, το οποίο θεωρητικά απαγορεύει την ανάρτηση φωτογραφιών ή videos με τέτοιο περιεχόμενο.

Ωστόσο τα δέκα περίπου λεπτά κατά τη διάρκεια των οποίων το στιγμιότυπο αυτό παρέμεινε «στον αέρα» ήταν αρκετά ώστε να προκληθεί ντόρος. Προφανώς για τον ντόρο αυτόν ζει και αναπνέει ο κομμωτής.

Πέραν του χυδαίου της αναρτήσεως προκύπτει και ένα ζήτημα αισθητικής και κυρίως ερωτισμού. Πρόκειται για μία χυδαιότητα, την οποία έχει εγκαταλείψει ακόμη και η σύγχρονη παραγωγή του βιομηχανοποιημένου πορνό.

Ο κομμωτής συμμετέχει στα δρώμενα της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Παρουσιάζεται σε πάνελ ή άνοστα τηλεοπτικά παίγνια, ενώ κατά περίπτωση, σπανίως, εκφέρει και γνώμη.

Θεωρείται δηλαδή persona ή ακόμη και celebrity κατά την τηλεοπτική διάλεκτο και τις στήλες του lifestyle. Κάποιοι μάλιστα τον παίρνουν και στα σοβαρά, σχήμα οξύμωρο αλλά συμβαίνει και αυτό.

Ας αναλογιστούν οι οικοδεσπότες του το εάν η παθολογική αυτή ανάγκη έκθεσης και προβολής που τον διακατέχει αποτελεί ικανό διαβατήριο, ώστε να τροφοδοτείται η δίψα του για λίγα δευτερόλεπτα διαφήμισης του. Αυτά τα ολίγα.





Υ.Γ.  Το zougla.gr ήρθε σε επαφή με τον κομμωτή κ. Τρύφωνα Σαμαρά. Ο ίδιος, αν και είπε ορισμένα πράγματα, μας δήλωσε πως δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσουμε τις δηλώσεις του. Ωστόσο, πάλι μέσω Διαδικτύου, πληροφορηθήκαμε τους ισχυρισμούς του. Σύμφωνα λοιπόν με τις ανά το Διαδίκτυο δηλώσεις του, το video είναι προϊόν μοντάζ και άρα είναι fake και προφανώς δεν είναι εκείνος που το ανάρτησε. Τα συμπεράσματα δικά σας...

https://www.zougla.gr/greece/article/i-apistefti-xideotita-tou-celebrity-komoti