8 Οκτ 2018

Βρετανία: Γυναίκα έστειλε στον πρώην της φωτογραφία όπου έκανε σεξ με τον νυν- και εκείνος τον σκότωσε

Μια γυναίκα στη Μ. Βρετανία φυλακίστηκε αφού έστειλε στον πρώην της μια φωτογραφία όπου η ίδια έκανε σεξ με τον νυν φίλο της- με αποτέλεσμα ο ...
πρώτος να πάει και να σκοτώσει τον δεύτερο από ζήλια.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBCη Σάρα Μπράμλεϊ, 29 ετών, από το Ντάρλινγκτον, καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση, αφού δήλωσε ένοχη για ενθάρρυνση ή υποβοήθηση στη διάπραξη αδικήματος.
Η Μπράμλεϊ έστειλε στον Ντέιβιντ Σόντερς, 33 ετών, εικόνα της ίδιας σε ερωτικές περιπτύξεις με τον Μάικλ Λόσον, 34 ετών. Αργότερα ο Σόντερς μαχαίρωσε τον Λόσον και καταδικάστηκε σε φυλάκιση για φόνο.


Η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο ότι έστειλε στη φωτογραφία πιστεύοντας ότι ο πρώην της θα προέβαινε σε ξυλοδαρμό, όχι σε φόνο- ωστόσο τις πρώτες πρωινές της 1ης Ιουλίου 2017, λίγο αφού έλαβε τη φωτογραφία, ο Σόντερς μαχαίρωσε τον Λόσον, πατέρα ενός παιδιού, στην καρδιά. Τον Δεκέμβριο ο Σόντερς καταδικάστηκε σε ισόβια, με ελάχιστη διάρκεια κάθειρξης 22,5 ετών, αφού ομολόγησε.

 
Η Μπράμλεϊ, μητέρα δύο γιων, που αναμένεται να γεννήσει τον Φεβρουάριο, δεν ήταν στη χώρα όταν επιβλήθηκε η ποινή στον Σόντερς. Όπως είπε ο δικαστής, «αν και δεν σκέφτηκες πως μπορεί ο Σόντερς να πήγαινε να σκοτώσει τον Λόσον, έχω την εντύπωση πως είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς πιο σοβαρή περίπτωση ενθάρρυνσης στη διάπραξη επίθεσης».