18 Οκτ 2018

Γερουλάνος για τη δημαρχία Αθηνών...

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Δήμου Αθηναίων, αναμένεται -όπως όλα δείχνουν- να ανακοινώσει και επισήμως το μεσημέρι, από την Κυψέλη, ο Παύλος Γερουλάνος.

Για αυτό προϊδεάζει άλλωστε και η...


επίσημη ιστοσελίδα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ (https://www.yeroulanos.gr/symmetochi/) , όπου συμπυκνώνει το πλούσιο βιογραφικό του σε λίγες γραμμές.  «Αθηναίος πολίτης, ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ, επιχειρηματίας, π.Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και αφοσιωμένος στα κοινά.. Πιστεύω ότι οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας και δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε αν συνεργαστούμε. Αυτό έκανα πάντα και αυτό θέλω να κάνω για την πόλη μας», γράφει ο Παύλος Γερουλάνος, στο πλάι μίας φωτογραφίας όπου αγναντεύει την πόλη.

«Αθήνα είναι οι γειτονιές μας, τα αγαπημένα μας στέκια, το αττικό φως. Πάνω απ’ όλα, όμως, Αθήνα είναι οι άνθρωποί της. Όλοι εμείς που αγωνιούμε για το παρόν της και αγωνιζόμαστε να τη δούμε να γίνεται πόλη που μας σέβεται», γράφει ο ίδιος, καλώντας όλους σε συμμετοχή για «να σχεδιάσουμε μαζί» την Αθήνα που θέλουν…

matrix24