21 Οκτ 2018

Ο Λαφαζάνης που υποκλινόταν ξεδιάντροπα στο «ξανθό γένος» τολμά και αποκαλεί την Ελλάδα «προτεκτοράτο»

Σε παραλήρημα ο ρωσόφιλος Παναγιώτης Λαφαζάνης, που ως υπουργός -βλέπετε τις φωτό- υποκλινόταν στους Ρώσους όταν τους υποδεχόταν, ξεσπάθωσε κατά των Αμερικανών...
και της Συμφωνίας των Πρεσπών, υιοθετώντας κοινή ρητορική με τα φερέφωνα της Μόσχας.
«Αποτελεί τον άκρον άωτο της υποκρισίας και της χλεύης προς τους λαούς το γεγονός, ότι σύσσωμοι οι ηγέτες της Δύσης, από την Ουάσιγκτον έως τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, χωρίς καμία αισχύνη, πανηγυρίζουν θρασύτατα μαζί με τους υπαλλήλους τους σε Αθήνα και Σκόπια, που είναι πολύ περισσότεροι από τον Τσίπρα και τον Ζάεφ, γιατί όλοι μαζί από κοινού, αφού έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το πρόσφατο δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, με πανομοιότυπο, σχεδόν, τρόπο όπως είχε γίνει και με το ελληνικό δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, κατάφεραν τώρα μετά από μια «νέα νύχτα μαχαιριών» και ένα όργιο εκβιασμών, πιέσεων και εξαγορών να συγκεντρώσουν στο «ΝΑΙ» ακριβώς τον «μαγικό αριθμό» των 80 βουλευτών», τονίζει σε δήλωσή του, πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη Μόσχα.
«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Geoffrey Pyatt στην Αθήνα και ο Jess Baily στα Σκόπια αποτελούν τους πραγματικούς κυβερνήτες σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ, χώρες που έχουν καταντήσει ευτελή αμερικανονατοϊκά προτεκτοράτα», προσθέτει ο άνθρωπος που νομίζει ότι ακόμα η Ρωσία είναι ΕΣΣΔ (δεν του έχει εξηγήσει κάποιος ότι ο Πούτιν είναι ένα δεξιός τύραννος;) και σχεδίαζε ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου να περνάνε μέσα από την Ελλάδα σε συνέχεια από την Τουρκία.
Στην κεντρική εικόνα βλέπετε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να υποκλίνεται -ως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελληνικής Δημοκρατίας- στο αφεντικό της ρωσικής GazProm, Αλεξέι Μίλερ.
Και τολμά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης να κατηγορεί τον Τζέφρι Πάιατ.
Ποιος; Εκείνος που υποκλινόταν δίχως ντροπή στο «ξανθό γένος».
Διότι ο άνθρωπος δεν είναι απλά ρωσόφιλος, είναι ρωσολάτρης, είναι ρωσολάγνος. Ο Λαφαζάνης και όσοι διαβάζουν Παΐσιο, μία από τα ίδια.

tribune.gr