16 Δεκ 2018

Ο Ελληνας σωματοφύλακας των Καρντάσιαν περιγράφει επικά περιστατικά, καβγάδες, παραξενιές .

Το ότι η οικογένεια Καρντάσιαν έχει πολλούς σωματοφύλακες είναι γνωστό, το ότι ανάμεσα σε αυτούς είναι και ένας Ελληνας δεν είναι τόσο γνωστό.

Ο λόγος για τον Ντέμη Βαλκάνο, ο οποίος είναι από τους βασικούς σωματοφύλακες της οικογένειας Καρντάσιαν και περνά μαζί τους πολλές ώρες.
O Ντέμης Βαλκάνος, σωματοφύλακας των Καρντάσιαν.O Ντέμης Βαλκάνος, σωματοφύλακας των Καρντάσιαν.
Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την οικογένεια Καντάρσιαν, ο Ελληνας σωματοφύλακάς αποκάλυψε και πως βρέθηκε εκεί, αλλά και πως κατέληξε από την Ερέτρια στο Λος Άντζελες.
«Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, περίπου 14-15 ώρες την ημέρα, κάνουν απίστευτα ταξίδια, πρέπει να εμφανιστούν, να είναι ευδιάθετες...» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Βαλκανός.
Δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν.Δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν.
Αναφέροντας πως κάνει αυτή την δουλειά εδώ και 5 με 6 χρόνια, ο Ντέμης Βαλκάνος γεννήθηκε στην Ερέτρια και έφυγε για Λος Άντζελες πριν από 12 χρόνια γιατί του άρεσε το σερφ. Ωστόσο τελικά βρέθηκε να κάνει τον σωματοφύλακα διασήμων.
Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη του δουλειά, καθώς έχει προσφέρει της υπηρεσίες του και στην Μπιγιονσέ.
«Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε φεύγουμε σε μία ώρα» εξομολογείται ενώ διαψεύδει τους καβγάδες και τον ανταγωνισμό των διάσημων αδερφών λέγοντας ότι «είναι μια οικογένεια που έχει τους ωραίους κλασικούς καβγάδες που είχαμε»
Μάλιστα ο Ντέμης Βαλκάνος μίλησε και για την στιγμή που βρέθηκε μπροστά σε έναν επικό καβγά με μία από τις αδελφές Καρντάσιαν και αποκάλυψε ποια θεωρεί την πιο όμορφη... μετά τις πλαστικές επεμβάσεις.
«Ήμουν μπροστά σε κορυφαίο καβγά που ευχόμουν να εξαφανιστώ, να υπάρχει πέτρα να κρυφτώ. Ήταν ο άνδρας της μίας από την Καρντάσιαν, αυτήν την είχε πιάσει μια άσχημη ημέρα, εκείνος είχε ακυρώσει όλα τα τουρ του εκείνη την ημέρα και τσακώθηκαν άσχημα. Στο δωμάτιο που ήταν το ζευγάρι έγινε χαμός. Εγώ φοβήθηκα απλώς μην κάνει κακό σε κάποιον» ανέφερε.
Μαζί με την Κάιλι Τζένερ.Μαζί με την Κάιλι Τζένερ.
«Η πιο όμορφη πάντως από τις Καρντάσιαν είναι μακράν η Κένταλ Τζένερ, την οποία τα τελευταία χρόνια την έχει αναλάβει ο πλαστικός της Κιμ», αποκάλυψε ο Ντέμης Βαλκάνος.
Οσο για την πιο κουλή «διαταγή» που έχει πάρει ο σωματοφύλακας, ο ίδιος ανέφερε πως μία επώνυμη (δεν αποκάλυψε αν ήταν η Μπιγιονσέ ή οι Καρντάσιαν) τον έβαλε να πάει από Νέα Υόρκη στο Λος Αντζελες με το αεροπλάνο και να γυρίσει πίσω επειδή είχε ξεχάσει το φαγητό της στο ψυγείο, το οποίο βέβαια της το είχε φτιάνει ένας πολύ γνωστός σεφ.
iefimerida.gr