22 Ιαν 2019

Η αλητεια Καμμενου δεν εχει ορια....καλο ειναι να κοιταξει και λιγο την ..καμπουρα του...Ο Καμμένος φέρνει στη Βουλή τις δαπάνες της Κουντουρά

Η πιο επιτυχημενη υπουργος Τουρισμου ειναι μεχρι τωρα η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ την τελευταια 20ετια....ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ νομιζει οτι ολοι ηταν υποτακτικοι του για να κανει αυτος παιχνιδακια πολιτικα.....

Σε λιγο καιρο εαν αρχισει ο πολεμος δεν θα μπορει να κυκλοφορει στους δρομους ...ΥΠΟΜΟΝΗ και τα ωραια ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Κλιμακώνει τον πόλεμο κατά της υπουργού Τουρισμού ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Τη διαβίβαση στην Βουλή όλων των στοιχείων για τις δαπάνες τουριστικής προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό ζητά ο Πάνος Καμμένος με ερώτηση και αίτηση εγγράφων που κατέθεσε στη Βουλή δείχνοντας ότι θα περάσει από «κοινοβουλευτικό κόσκινο» την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Η ερώτηση απευθύνεται στα Υπουργεία Τουρισμού, Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομικών ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητά μεταξύ άλλων την διαβίβαση στην Βουλή:
- Των μνημονίων συνεργασίας
- των στοιχείων διεξαγωγής διεθνών διαγωνισμών,
- των εταιριών που ανέλαβαν τα έργα
- τις δαπάνες για το έτος πολιτισμού Ελλάδας Ρωσίας
- και το βιογραφικό σπουδών της Αντιπροέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου.

Το ταξίδι σε Τορόντο και Σαγκάη

Οι δαπάνες του υπουργείου Τουρισμού βρέθηκαν πρόσφατα στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας. Μετά τις 18.435 ευρώ, που κόστισε το ταξίδι της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στη Νέα Υόρκη για να χτυπήσει το καμπανάκι στη Wall Street, ο Ελληνας φορολογούμενος κλήθηκε να πληρώσει επιπλέον 30.000 ευρώ για το πρόσφατο ταξίδι της κυρίας Κουντουρά σε Τορόντο και Σαγκάη, από όπου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.