18 Ιαν 2019

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πάρτε του το δίπλωμα τώρα! Η αντίδραση της Βασίλισσας

Πολλά βρετανικά ΜΜΕ καλούν την Βασίλισσα Ελισάβετ να πατήσει πόδι και να του απαγορεύσει να οδηγήσει ξανά. Κι αυτό, γιατί δεν θέτει μόνο τον εαυτό του σε κίνδυνο αλλά και άλλους οδηγούς.
Πόσο σωστό είναι ένας άνθρωπος 97 χρονών να κάθεται πίσω από το τιμόνι; Τα debate που γίνονται πλέον αυτό το ερώτημα θέτουν. Κάποιοι πηγαίνουν και ένα βήμα παραπέρα απαιτώντας από το Παλάτι να πάρει το δίπλωμα του Πρίγκιπα. Σε έξι μήνες ο Φλιλιππος θα γίνει 98 και θεωρείται βέβαιο ότι είναι ένας από τους πιο γηραιούς αν όχι ο γηραιότερος οδηγός στην χώρα.
Η Daily Mail στο άρθρο της για το κατά πόσο πρέπει να οδηγεί ακόμα ο Φλίλιππος γράφει: «Έρχεται μια στιγμή στην ζωή του κάθε ανθρώπου που νιώθοντας το γήρας να τους καταβάλλει και νιώθοντας υπευθυνότητα να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη όχι μόνο για το δικό τους καλό αλλά και των γύρω τους».

Μόνο η Βασίλισσα μπορεί να τον σταματήσει

Την ξεροκεφαλιά του Φίλιππου μπορεί να την αντιμετωπίσει μόνο η ίδια η Βασίλισσα. Βέβαια εκείνοι που έχουν ζήσει το ζευγάρι λένε ότι ο γάμος τους κράτησε τόσα χρόνια γιατί ο ένας δεν πίεζε τον άλλον να κάνει πράγματα που δεν θέλει.

Για τον Πρίγκιπα Φίλιππο, το αυτοκίνητο είναι προέκταση του εαυτού του. Το πρώτο του αυτοκίνητο ήταν ένα Standard του 1935. Τα σπορ αυτοκίνητα ήταν πάντα η αδυναμία του. Και όπως λένε οι ειδικοί στα της βασιλικής οικογένειας η Ελισάβετ αρχικά θα εμφανιστεί να συμπονάει τον σύζυγό της και με τον τρόπο της θα του πει ότι πρέπει να εγκαταλείψει την ιδέα να ξαναμπεί πίσω από το τιμόνι…Επίσης, είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν τα της βασιλικής οικογένειας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Βασίλισσα λατρεύουν να οδηγούν όταν είναι σε κάποια από τις κατοικίες τους.
newsit.gr