23 Ιαν 2019

Πριν πάθουμε συλλογικά… εγκεφαλική μαλάκυνση μια ερώτηση για την Όλγα

Επειδή η ερίτιμος κυρία υπουργός για την Προστασία του Πολίτη έχει βαλθεί να μας τρελάνει βγαίνοντας στα κανάλια και λέγοντας ότι οι κουκουλοφόροι στο προαύλιο της Βουλής..
που «συνελήφθησαν» από τον φακό να τρέχουν ήταν αστυνομικοί, ενώ η Αστυνομία απέφυγε επιμελώς οποιαδήποτε αναφορά, συν τις αναφορές περί σχεδίου να καεί το Κοινοβούλιο, σας έχουμε μια μικρή ερώτηση.
Καλό θα ήταν να προσέξετε πολύ πριν απαντήσει η αγαπητή κυρία. Για τον «θύλακα των Τούρκων» στα Εξάρχεια -που προσελκύουν κάθε καρυδιάς καρύδι που δηλώνει αντιεξουσιαστής, εκεί έκοβε βόλτες και η Βάλερι Πλέιμ της CIA αν θυμόμαστε καλά- έχετε να μας ενημερώσετε τίποτα;
Τον γνωρίζετε; Ανοιχτά προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα όπου συμπεριφέρονται ως οργανικό τμήμα του εκεί παρακράτους που εξειδικεύεται στην αναρχική βία και «δηλώσεις υποστήριξης και συμμετοχής» στα επεισόδια;
Προαναγγελία από τους ίδιους λογαριασμούς περί παράδοσης του σεβαστού μας «ναού της Δημοκρατίας», τον οποίο φυσικά αποκαλούσαν… κάπως αλλιώς, στις φλόγες, σας έχουν ενημερώσει ποτέ; Για ρωτήστε τους. Έπιασαν κι έναν σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν γράφτηκαν.
Τους έχετε εντοπίσει; Τους παρακολουθείτε; Τους παρακολουθούσατε και για κάποιον λόγο σταματήσατε; Είναι δικοί σας; Είναι κάποιων άλλων; Πέρα δώθε στην Τουρκία (όχι μόνο Τούρκοι…) του Ερντογάν λένε οι ίδιες πληροφορίες, άρα δεν θα τους έλεγες και «αντικαθεστωτικούς αγωνιστές». Έχετε τίποτα υπόψη λοιπόν; Να μας λέγατε κι εμάς δυο πραγματάκια μην σας κατηγορούμε άδικα κι ανταπαντάτε “fake news”;
Μήπως να ζητούσατε από την Ελληνική Αστυνομία που διαθέτει επί της ουσίας δική της σχεδόν αυτονομημένη υπηρεσία πληροφοριών στο πλαίσιο των ευθυνών της στον τομέα της εσωτερικής ασφάλειας να σας ενημερώσει; Ήταν στην «αντισυγκέντρωση» στα Προπύλαια, ή στο κυρίως συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό»; Ρωτάμε.
Διότι αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι τα μοναδικά στοιχεία που μπορεί ολόκληρη υπουργός να προσκομίσει στην ελληνική κοινωνία που αναρωτιέται τι συμβαίνει, να είναι από «ψεκασμένους» ιστοχώρους με εξειδίκευση στη συνωμοσιολογία.
defence-point.gr