23 Ιαν 2019

Το ζήσαμε κι αυτό! Προσκλητήριο από ΝΔ στον Ψαριανο.

Δεν έφτανε ο Π. Τατσόπουλος στη Ν.Δ., η ηγεσία της θέλει και τον Γρ. Ψαριανό (!), παίζοντας με τα νεύρα και την υπομονή της βάσης της κεντροδεξιάς παράταξης με τα αλλοπρόσαλλα αυτά ανοίγματα...

Με το καλημέρα της ανεξαρτητοποίησης των Γιώργου Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανού από το Ποτάμι, οι δύο αντιπρόεδροι της Ν.Δ. έσπευσαν να απευθύνουν προσκλητήριο για την ένταξη των δύο πρώην βουλευτών του Ποταμιού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ειδικά ο Αδωνις Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο του Γρηγόρη Ψαριανού, ξεχνώντας τι έλεγε ο ένας για τον άλλον όταν ο πρώτος βρισκόταν στον ΛΑΟΣ και ο δεύτερος στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Θετική άποψη»
«Η προσωπική μου γνώμη είναι εξαιρετικά θετική και για τον κ. Αμυρά και για τον κ. Ψαριανό. Ο κ. Ψαριανός είχε κάνει μια καταπληκτική ομιλία στη Βουλή για το πρώτο Μνημόνιο. Οταν είχα πρωτοεκλεγεί βουλευτής με τον ΛΑΟΣ είχαμε σφοδρή αντιπαράθεση με τον κ. Ψαριανό. Καταλήξαμε να υπερασπιζόμαστε και οι δύο την ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, ερωτηθείς σχετικά, έσπευσε να δηλώσει ότι «είναι καλοδεχούμενοι», τονίζοντας ότι «δεν θα κλείσουμε τις πόρτες». Από τη μεριά του ο Γρηγόρης Ψαριανός υποστήριξε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθώ σε άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου. Στις εκλογές θα δούμε».

Με το άκουσμα της δήλωσης του κ. Χατζηδάκη ο Γιώργος Χειμωνάς του Ποταμιού σχολίασε ειρωνικά: «Πέσαμε από τα σύννεφα», θέλοντας να δείξει ότι οι αποχωρήσεις των δύο βουλευτών από το Ποτάμι εντάσσονται σε σχέδιο καθοδηγούμενο από τη Ν.Δ. που άφησε χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα τον Σταύρο Θεοδωράκη, υποβιβάζοντάς τον από πολιτικό αρχηγό σε απλό βουλευτή.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπολύει πάντως τώρα βέλη κατά της Ν.Δ., κατηγορώντας την για «εθνικιστικό αμόκ», ενώ στην ίδια κατεύθυνση της επιβεβαίωσης του «Ναι» των τριών προθύμων (Θεοδωράκης, Λυκούδης και Μαυρωτάς) στη Συμφωνία των Πρεσπών η Σεβαστουπόλεως τονίζει ότι «το Ποτάμι τολμά και αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος».

Στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη βρέθηκε και ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος χαρακτήρισε «ποντίκια» τους βουλευτές που εγκατέλειψαν το Ποτάμι.
dimokratianews.gr