23 Ιουλ 2019

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ επίθεση στην κυβέρνηση Πρετεντέρης και Παπαχρήστος...θελουν κατι ?η προληπτικα για να μην ξεχασουν οτι τους υποσχεθηκαν???

Σκληρή αντιπολίτευση υπόσχονται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη οι σύμβουλοι έκδοσης των “ΝΕΩΝ” Γιώργος Παπαχρήστος και Γιάννης Πρετεντέρης! Και όχι μόνο την υπόσχονται την έχουν ξεκινήσει κιόλας!

Ο Πρετεντέρης την Παρασκευή έγραφε για κωλοτούμπα της κυβέρνησης για τις Πρέσπες… Και στα “ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου” συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα κάνοντας λόγο για διάψευση της ρητορικής Μητσοτάκη και για τους τρεις κινδύνους απο τους οποίους απειλείται: “Παράδειγμα πρώτο. Οταν εχεις κάνει σημαία στην αντιπολίτευση το Μάτι, δεν μπορείς να προσλαμβάνεις στην κυβέρνηση τον αξιωματικό που εκδιώχθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση για το Μάτι… Επειδή δια του διορισμού του διαψεύδεις την προηγούμενη ρητορική σου. Παράδειγμα δεύτερο. Οταν εχεις κάνει σημαία στην αντιπολίτευση τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν γίνεται να ανακαλύπτεις ότι έχει κρυφές χαρες μόλις γίνεις κυβέρνηση… Παράδειγμα τρίτο. Όταν έχεις κάνει σημαία στην αντιπολίτευση τη συναλλαγή της προηγούμενης κυβέρνησης με τον Γιούνκερ, τον Μοσκοβισί και την παρέα τους… Δεν γίνεται να επιστρατεύεις τον εκπρόσωπο τους για να σε εκπροσωπεί”!
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παπαχρήστος με την προσθήκη ότι το ανακοινώνει και επισήμως από τη στήλη του γράφοντας για να μην υπάρχει καμια αμφιβολία: “Εγώ φυσικά δεν είμαι, ούτε πρόκειται να γίνω, απολογητής των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη – και πολύ σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι αυτό”!
Και είναι γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα σχηματισμού της παρούσας κυβέρνησης το συγκρότημα της Συγγρού δεν της χαρίστηκε ούτε λεπτό! Και να ήταν μόνο οι παραπάνω δυο δημοσιογράφοι; Να θυμηθούμε το κομμάτι του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου στο in.gr “Πάτε καλά στη ΝΔ; Τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που τα είδε όλα καλά στο Μάτι κάνατε γενικό γραμματέα”; Ή μήπως τις καταγγελίες δημοσιογράφων του ONE Channel για παρέμβαση Μαξίμου στην τοποθέτηση Τσουβάλα!
enimerosi24.gr