22 Αυγ 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καταδικάστηκε έμπορος όπλων που με εφαλτήριο την Αθήνα πουλούσε όπλα στους ισλαμιστές της Λιβύης!

ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 2014 – Στρατολογούσε και Ισλαμιστές μισθοφόρους.
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
– ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ LOS ANGELES ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!

“Ο πόλεμος με κάνει ευτυχισμένο” δήλωσε σε πράκτοραπου υποδυόταν τον αγοραστή, λίγο πριν την σύλληψη του!

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα καταδίκασε έναν Αμερικανό αντιπρόσωπο όπλων από τηνΙορδανία σε 30 χρόνια φυλάκισης για συνενοχή στην πώληση πυραύλων επιφανείας-αέρος σε ισλαμιστικές ομάδες στη Λιβύη και τη Μέση Ανατολή.

“Ο πόλεμος με κάνει ευτυχισμένο”, είπε μια μέρα πριν συλληφθεί σε μυστικό πράκτορα.

Ο δικαστής James Otero χαρακτήρισε την επιχείρηση λαθρεμπορίου που διέπραξε ο 53χρονος ύποπτος ως “τρομακτική”.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ένοχος για μια σειρά ομοσπονδιακών εγκλημάτων κατά τη δίκη του τον περασμένο Νοέμβριο και οι αρχές τον κατηγόρησαν ότι θα διαπραγματευόταν την πώληση ρωσικής κατασκευής πυραυλικών συστημάτων σε ένοπλη ομάδα της Λιβύης το 2015.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο εναγόμενος είχε διαπραγματευτεί μισθούς και ταξιδιωτικά έγγραφα για μισθοφόρους, στους οποίους είχαν προσφερθεί 50.000 δολάρια αν συμμετείχαν στις μάχες.

Οι αμερικανικές αρχές έλαβαν γνώση του εναγομένου το 2014 έπειτα από επαφή με έναν κατασκευαστή αμυντικού εξοπλισμού που εδρεύει στο Λος Άντζελες. Μυστικοί πράκτορες της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας ήρθαν σε επαφή με τον ύποπτο στην Αθήνα και συμφώνησαν μαζί του να «πουλήσουν» όπλα αξίας άνω των 200.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των τυφεκίων του ελεύθερου σκοπευτή.

Τον κατηγόρησαν επίσης ότι εκπροσώπησε πελάτες στο Ιράν και τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο, που συνελήφθησαν στην Ελλάδα το 2015 (!!) και θα παραδοθούν στις αμερικανικές αρχές. Οι δικηγόροι δήλωσαν ότι ο πελάτης τους δεν ήταν έμπορος όπλων, αλλά διοργάνωσε «υλικοτεχνικά» θέματα για τις ξένες κυβερνήσεις, όπως η αγορά ραντάρ, φορτηγών κλπ.

ολυμπια