23 Οκτ 2019

Πρώην σύζυγος μέλους των Rolling Stones αποκαλύπτει: Ηρωίνη για πρωινό και αεροπλάνα ταξί

Ιδιωτικά αεροπλάνα που τα χρησιμοποιούσαν για ταξί, ηρωίνη για πρωινό, μεθυσμένες βόλτες με αυτοκίνητο στο Παρίσι σε μια πανάκριβη Bentley... Η πρώην γυναίκα του σταρ των Rolling Stone Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) ...
έζησε την μπάντα στα καλύτερά της. Και πήρε εκατοντάδες φωτογραφίες όσο υπήρξε μέλος της παρέας των Stones. Στο νέο της βιβλίο, το οποίο παρουσίασε η «Daily Mail», η 64χρονη Τζο Γουντ αποκαλύπτει τα μέλη των Stones όπως ποτέ πριν. 
Οι συνήθειες των Rolling Stones ήταν εφάμιλλες με το μέγεθος της επιτυχίας τους... «Larger than life». Η 64χρονη Αγγλίδα Τζο Γουντ που υπήρξε μοντέλο συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες στο νέο της βιβλίο με τον ...αναμενόμενο τίτλο «Stoned» (δηλαδή «μαστουρωμένος»). Η Τζο περιγράφει το ταξίδι της ζωής της μαζί με τους Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Ρόνι Γουντ και Τσάρλι Γουότς με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.  

stoned.jpg
copyright_daily_mail_2.jpg
copyright DAILY MAIL

Οι σταρ των Rolling Stones όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί και φυσικά οι σελίδες του βιβλίου είναι γεμάτες ναρκωτικά και καταχρήσεις. Η Τζο περιγράφει ότι το μεγαλύτερο θέμα με τα ναρκωτικά το είχε ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο οποίος ήταν τόσο εξαρτημένος που έπαιρνε ηρωίνη για πρωινό, ενώ τον είχε δει να κάνει ένεση ακόμα και πάνω από το τζάκετ του.
Ο 75χρονος κιθαρίστας των θρυλικών Rolling Stones στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Life» αποκαλύπτει... τα  χειρότερα για εκείνη την εποχή. Πέρα από τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για το μέγεθος του μορίου του Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς επιβεβαιώνει ότι πάνω στην «τρέλα» του, έχει σνιφάρει μέρος από την τέφρα του πατέρα του.

ronnie_jo_wood.jpg
Ρόνι και Τζο (copyright: AP image)

Η Τζο Γουντς λέει ότι, όταν γνώρισε τον Ρον το 1977, εκείνη ήταν 22 και βρισκόταν στο Λονδίνο για οντισιόν και φωτογραφίσεις με τη μητέρα της. Σε ένα πάρτι στο Κέσινγκτον την πλησίασε και της είπε «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» και έβγαλε να της δείξει τον εαυτό του στο εξώφυλλο του δίσκου των Stones, «Black And Blue». «Ήταν γοητευτικός και είχε τρελή αίσθηση του χιούμορ». 

copyright_daily_mail.jpg
copyright DAILY MAIL


001.jpg
copyright DAILY MAIL

Ο Ρόνι Γουντ το 2017 αποκάλυψε πώς διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα. Ο πατέρας (συνολικά) έξι παιδιών είχε δηλώσει: «Επί μια εβδομάδα έδινα μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Όλα ισορροπούσαν σε μια κλωστή. Από στιγμή σε στιγμή θα μπορούσα να είχα πει αντίο». Ο ρόκερ αντιμετώπισε με επιτυχία τον καρκίνο αν και είχε δηλώσει ότι αρνήθηκε κάποια σχήματα χημειοθεραπείας για να μην χάσει τα μαλλιά του. Παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2012 την 37χρονη Σάλι και απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια το 2016.