20 Νοε 2019

"Δεν την αμόλησα εγώ" - Αμερικάνος βουλευτής αρνείται ότι αερίστηκε σε ζωντανή σύνδεση


Ο βουλευτής των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, Eric Swalwell, αναγκάστηκε να δώσει επεξηγήσεις για περιστατικό στο οποίο η κάμερα τον
καταγράφει να κάνει δηλώσεις για τον Ντόναλντ Τραμπ και την υπόθεση παραπομπής του, όταν ακούγεται ένας αν μη τι άλλο... "ύποπτος ήχος".
Ο ίδιος μιλούσε στο MSNBC όταν ακούστηκε ο "κρότος". Ο παρουσιαστής Chris Matthews ρωτούσε τον Swalwell σχετικά με τη τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον πρόεδρο της Ουκρανίας για την υπόθεση του γιου του Μπάιντεν το περασμένο καλοκαίρι.
Ιδού το περιστατικό με την απίστευτη αναπαράσταση στο BBC:

A Democratic Congressman's appearance on a US breakfast show yesterday has caused a bit of a stink across the pond @piersmorgan recreates the moment!

Sound on for this one!! 🤣🤣

2,003 people are talking about this
Στη συνέχεια ο Swalwell δήλωσε στη ρεπόρτερ του Buzzfeed που τον ρώτησε σχετικά με το "φλέγον" θέμα, ότι δεν ήταν αυτός.


Στα "σοβαρά" της υπόθεσης, ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε σήμερα "κουρασμένος" από το φερόμενο σκάνδαλο για τις πιέσεις που ασκήθηκαν σε βάρος του από την κυβέρνηση Τραμπ.
Ερωτηθείς εάν είναι έτοιμος να ξεκινήσει, ύστερα από αίτημα του Τραμπ, έρευνα σε βάρος του ουκρανικού ομίλου Burisma που συνδέεται με τον πολιτικό αντίπαλο του Τραμπ, τον Τζο Μπάιντεν, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε: "Όλος ο κόσμος στην Ουκρανία έχει κουραστεί τόσο από την Burisma".
"Έχουμε τη χώρα μας, έχουμε το θέμα της ανεξαρτησίας μας, έχουμε τα δικά μας προβλήματα", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο υποδεχόμενος τον Τσέχο πρωθυπουργό Αντρέι Μπάμπις.
Οι σχέσεις μεταξύ του Ζελένσκι, που βρίσκεται στην προεδρία από τον Μάιο, και του Λευκού Οίκου είναι στο επίκεντρο μια πολιτικής θύελλας που συνταράσσει τις ΗΠΑ και είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια διαδικασία για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου.
Ο ίδιος ο Τραμπ αρνείται (φυσικά) κάθε κατηγορία.
https://www.news247.gr/