14 Δεκ 2019

Ο Σαββόπουλος ελπίζει σε πολιτικούς όπως ο Ακης Τσοχατζόπουλος κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης [BINTEO]( Α ρε Νιόνιο Ξεφτίλα εντελως)

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δυο πολιτικούς έχει υμνήσει, ένας είναι ο Ακης Τσοχατζόπουλος κι ο άλλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης΄΄


netakias.com

Χθες ο Διονύσης Σαββόπουλος μας είπε ότι στηρίζει τις ελπίδες του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά επειδή δεν μπορούσε να βρει τίποτα για τις πολιτικές του ικανότητες, καθώς έγινε πρωθυπουργός γιατί ήταν γιος του μπαμπά του, πήγε την συζήτηση στο Lifestyle. Ετσι μας είπε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει όρεξη, έχει καλύτερη μόρφωση (αυτός που πλήρωνε ο μπαμπάς του το Harvard για να σπουδάσει απλά κοινωνιολογία),γιατί ντύνεται καλύτερα και δεν έχει τόσες πολλές αυταπάτες στο μυαλό του». Ο Νίνιος δεν εκδηλώνει συχνά την συμπάθεια του σε πολιτικούς.

Οπως μας είπε εχθές, ο ένας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ποιος όμως είναι ο άλλος πολιτικός που στηρίζει τις ελπίδες του; Μα φυσικά ο Ακης Τσοχατζόπουλος που όπως βλέπουμε στο βίντεο μας λέει «Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ο τζέντλεμαν της πολιτικής και ο εγγυητής της ενότητας»

Φυσικά ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης μας τα έλεγε για τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Απόστολο Δοξιάδη, που πρόσφατα βολεύτηκε κι αυτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη