28 Ιαν 2020

"Οβίδα" από Θεσσαλονίκη: "Αντί για υποβιβασμός, αφαίρεση 10 βαθμών και πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό"!

του Γιώργου Κτενά
Ο πεπειραμένος δημοσιογράφος, που γνωρίζει άριστα τα θέματα του Δικέφαλου, αποκάλυψε ακόμα ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήθελε να τον
διαγράψουν από την ευρωομάδα της ΝΔ, ενώ αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη αντικατάσταση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Κύριε Πετρουλάκη, ποια είναι η άποψή σας για την κυβερνητική παρέμβαση στο θέμα που ΠΑOΚ και της Ξάνθης;


Στο γεγονός ότι το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το βράδυ μπορεί αφενός να μην προβλέπει υποβιβασμό του ΠΑOΚ αλλά αφετέρου αφαίρεση δέκα βαθμών από το πρωτάθλημα, ανέφερε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης, στην πρώτη αντίδραση μετά από την κυβερνητική παρέμβαση.
"Να δούμε πρώτα το νομοσχέδιο τι ακριβώς θα αναφέρει. Γιατί αν αντί για υποβιβασμό τιμωρεί με αφαίρεση δέκα βαθμών, είναι κάτι που φυσικά δεν θα ανεχτεί κανένας στη Θεσσαλονίκη. Γιατί αυτό θα έχει γίνει για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Το δίκαιο θα ήταν αν διαπιστωθεί κάποιο λάθος στην υπόθεση της Ξάνθης, να τιμωρηθεί με ένα μεγάλο πρόστιμο. Όπως έκανε η διεύθυνση αδειοδότησης της ΕΠΟ. Και να μην υπάρξει καμιά άλλη τιμωρία".



Πώς σχολιάζετε το θέμα με τη διαγραφή του Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της ΝΔ;

"Έκαναν ήρωα τον Ζαγοράκη για δεύτερη φορά στον λαό του ΠΑOΚ με τη διαγραφή του αυτή. Ουσιαστικά αυτό ήθελε και ο Ζαγοράκης να συμβεί".

Ο Αυγενάκης, όμως, συνέχισε στη θέση του.

"Μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου περιμένουμε και την απόφαση για την αντικατάσταση του Αυγενάκη. Γιατί η πρώτη εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, τα περισσότερα φυσικά υπέρ του Ολυμπιακού".
sportdog.gr