27 Ιαν 2020

Νέα μεγάλη “γκάφα” Κεραμέως! Περσινό το βίντεο με τις ύβρεις στην καθηγήτρια από μαθητή ΕΠΑΛ που έσπευσε να “υιοθετήσει”! Ερευνάται ποιος το ανήρτησε στο διαδίκτυο

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ολοι τους .....
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ποσο ανοητοι και επιρεπεις ειναι στο λαθος πολλες ιστοσελιδες που δεν ψαχνουν κατι σε βαθος...ετσι την πατησε και η Κεραμεως.....η τρολια παει συννεφο και τσιμπανε πολλοι....
Το περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς ένα..
χρόνο πριν, ωστόσο η ύπαρξη του βίντεο έγινε γνωστή το βράδυ της Κυριακής. (ΣΣ: Η κ Κεραμέως μάλιστα με αναρτησή της στα σοσιαλ μηντια έσπευσε να ενημερωσει ότι “διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του”…)
«Φωτιές» στον χώρο της Παιδείας έβαλε ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο και δείχνει ένα μαθητή σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί καθηγήτριά του, ζητώντας να του σβήσει μία απουσία.
Όπως είπε στο ethnos.gr ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, το περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς ένα χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2019, και ο μαθητής τιμωρήθηκε τότε από το σχολείο για την απρεπή συμπεριφορά του. Ωστόσο, η ύπαρξη του βίντεο έγινε γνωστή στον διευθυντή του σχολείου και αμέσως μετά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας το βράδυ της Κυριακής.
Ωστόσο, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως φαίνεται ότι σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το αντιμετωπίζει σα να έγινε τώρα. Αφού τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας», σημειώνει ότι «το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του».
Κατά τον κ. Κόπτση, εκείνο που διερευνάται είναι ποιος ανήρτησε το βίντεο στο Διαδίκτυο και αυτό γίνεται με τη συνδρομή του αστυνομικής διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο βίντεο διακρίνεται έξαλλος ο μαθητής να χρησιμοποιεί απαράδεκτες εκφράσεις με απειλητικό ύφος προς την καθηγήτριά του, η οποία τον παρακολουθεί ιδιαιτέρως ψύχραιμη.
Μεταξύ άλλων ο μαθητής λέει «στ’ αρχ@@@α μου και ο διευθυντής, θα μου κλ@@@@ κι ο διευθυντής γ@@ω το σπίτι του. Σβήστη να γ@@ω τον αντίθεό μου! Θα σας κάψω όλους ρε! Θα σε καταστρέψω ρε! Σβήσ’ τηνα, ρε! Εδώ, όταν σου μιλάω, θα με κοιτάς, ρε». Κάποιοι συμμαθητές του διακρίνονται να γελούν την ώρα που εκτυλίσσεται το περιστατικό.
«Το θέμα δεν πρόκειται να μείνει έτσι. Το υπουργείο Παιδείας θέλει να δημιουργήσει υγιή σχολεία και τέτοιες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές δεν μπορούν να συμβαίνουν» αναφέρει στο ethnos.gr ο κ. Κόπτσης.
Πηγή: ethnos.gr