26 Φεβ 2020

«Ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ που μπήκε στην μπανιέρα με παγάκια για 2 ώρες για τις σεξουαλικές ορμές του!»

Πολλές φορές οι αθλητές έχουν πρόβλημα να διαχειριστούν τις… ορμές τους. Οι οποίες ορμές πολλές φορές μπορεί να έχουν επίπτωση και στην απόδοση του εκάστοτε αθλητή. Ενας τέτοιος μπασκετομπολίστας...
είχε περάσει από την ΑΕΚ τη σεζόν 1989-90.
Ο λόγος για τον Τζιμ Γιούσεβιτς που αναγκάστηκε κάποτε να μπει σε μπανιέρα με παγάκια για 2 ώρες ώστε να καταπολεμήσεις τις σεξουαλικές του ορέξεις. Την σχετική αποκάλυψη έκανε ο πρώην δημοσιογράφος και μάνατζερ, Κώστας Παπαδάκης.
«Ήταν Μορμόνος. Και θα καταλάβεις πολύ γρήγορα γιατί στο λέω αυτό. Είχε πάει στην ιεραποστολή και ήλθε να παίξει στην ΑΕΚ. Είχε ενημερώσει από την αρχή πως τα Χριστούγεννα επρόκειτο να παντρευτεί. Του έδωσε η ομάδα την άδεια και την ευχή της. Τότε ήταν μόνο ένας ο ξένος κάθε ομάδας.
Ο Τζιμ ήταν από τους καλούς παίκτες της λίγκας, μέχρι που έφυγε για να παντρευτεί. Ως Μορμόνος δεν είχε κάνει σεξ πριν το γάμο. Ύστερα από την τελετή, έγιναν οι λοιπές επαφές (σ.σ. γελάει). Για τους δυο μήνες που ακολούθησαν, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του στα παιχνίδια. Τον είχε πιάσει ο Βαγγέλης Νικητόπουλος για να τον ρωτήσει τι συμβαίνει. Τον είχε διαβεβαιώσει ο παίκτης πως είναι μια χαρά. Τότε, υπήρχε η δυνατότητα για μια αλλαγή στο τέλος του Φλεβάρη. Είδε και αποείδε ο κόουτς και ήθελε να τον αλλάξει. Τον έπιασαν λοιπόν, όλοι και του είπαν πως μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε, εκτός της παραμονής κάθε αγώνα.
Είχε εξηγήσει πως ήθελε να αντιμετωπίσει τις ορμές του, αλλά δεν ήξερε τον τρόπο. Του σύστησαν όταν φτάνει η κατάσταση στο απροχώρητο, να μπαίνει σε μια μπανιέρα με κρύο νερό για μισή ώρα. Πήγε την επομένη, με πνευμονία. Είχε βάλει παγάκια στην μπανιέρα και κάθισε για δυο ώρες, για να το ‘δέσει’. Προφανώς και δεν έπαιξε. Μετά, κατάφερε να συνέλθει κάπως και ‘έβγαλε’ τη σεζόν».
https://www.enwsi.gr/